duminică, 11 aprilie 2010

The last but not least...Intrb 10:D

A venit vremea si ptr ultima intrb...stiu ca va va fi dor de intrebarile mele tampite:)):))):)):)))...dar nu uitati...am o noua rubrica(cea cu imbracatul:>:>...asa ca imbracati-va bine:>:>..maine iar iesim la pozat:>).
Revenind la intrebare,voi face o introducere inainte:D...va amintiti de vremea copilariei?cand bunicile va citeau povesti?Intrebarea mea nu e despre copilarie:D...e despre povesti....Ce povesti despre tine le-ai spune nepotilor?(ceva amuzant,nu-mi place drama).
Sa va dau si un exemplu:eu le-as povesti cum era sa ma innec si var-mea m-ar fi lasat in apa aceea murdara si plina de serpi(intr-o zi voi invata sa innot) sau le-as povesti cat de disperata eram acum vreo 2 ani sa sar cu parasuta,notar,informatii,Cluj...lunga poveste:D(acum ca am dreptul legal de a sari nu mai vreau:|) sau le-as povesti...ah..mai bine nu:">...Si toate acestea le-as dramatiza...as fi in toate aceste povesti o adevarata eroina:D...Broasca invingatoare:)):)):))....ma mai gandesc la nume:))

15 comentarii:

Marius spunea...

Hmmm, una din povestiri ar fi legata de perioada liceului, in care am cam fost invidiat de colegii de clasa, ptr ca in fiecare pauza eu trebuia sa stau de vorba cu cate o fata, si era o tipa care ma mai tzuca si astia tot faceau caterinca de mine, imi ziceau ca sunt gay la un moment dat, desi eu toata ziua stateam cu fetele, le cam era ciuda sa zic asa.
Mai e si faza de cand eram ghiaur si nu stiam sa inot(si nici acum nu stiu) si era sa ma inec in mare, si pe la 16 ani era sa ma inec intr-un lac, ptr ca un var de-al meu care are 2m inaltime(eu am doar 1.75m) m-a luat in spate si m-a dus la apa mare si dupa aia mi-a dat drumu:|, imi venea sa il omor.
Le-as mai povesti cum am luat permisu de sofer, ca politatiu a vrut sa ma pice ca mi-a calcat frana ca sa imimoara motoru, iar cand faceam scoala instructoarea m-a intrebat de vreo 2 ori cand m-am urcat prima oara la volan, ca i se parea ei ca conduc prea bine.
Acum nu-mi mai aduc eu aminte prea multe, atunci cred ca mi-as aminti toate prostiile care le-am facut.

Victory spunea...

Cred ca le voi povesti cum era sa ma amendeze politia pentru comportament necivilizat, deranjarea linistii publice.
Eram cu un fost prieten de Valentine`s Day prin parc si ne-am dat dupa o statuie mai mare ca sa ne pupacim in voie :P

si cum eram noi "in mijlocul actiunii" ne-am trezit cu un jandarm langa noi care tinea neaparat sa ne dea amenda ca deranjam vizual trecatorii. Aveam si un prieten mai artagos care imediat a sarit la jandarm ca nu i se pare normal, au mai venit 3 paznici ai parcului si toti ne-au tinut morala vreo 30 min in mijlocul parcului, trecatorii se uitau la noi de parca am fi omorat pe cineva iar noi eram rosii si de nervi si de rusine :P

macar am scapat de amenda... ce ar fi zis mama daca primea o astfel de amenda acasa :))

broscutza zambareatza spunea...

eu am primit o astfel de amenda:|:|...si a fost aiurea:|..am dat si adresa corecta:|:....ah ce naspa a fost:)):)))

alex spunea...

hahaha...

le-as povesti despre mafia lumanarica si mafia luminita.

iulia spunea...

Cea mai tare intamplare pe care le`as povesti-o ar fi o “cursa” contracronometru in care eu si cativa colegi eram fugaritzi de nijte tigani pe digul Siretului :)) acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte…dar atunci nu a fost prea ok :|
Totul s-a intamplat cand eram prin cls a 7-a sau a 8-a :-?? Se aproapia vacanta de vara…si ce ne-am gandit? Sa organizam o iesire la iarba verde. Zis si facut. Ne adunasem vreo 6 fete si 6 baietzi…am facut cumparaturile…ne-am inarmat cu gratare, mancare si voie buna si am plecat. Nu eram hotaratzi asupra locatiei. Dupa cateva discutii am plecat catre Siret, digul Siretului.
La inceput totul a fost super. Micii sfaraiau pe gratare si baietzii se agitau in jurul lor ;)). Dar, la un moment dat, pe dig a trecut o domnisoara de etnie rroma cu un carucior de copil mic. Nimic neobisnuit. Doar ca dupa cateva momente a inceput aventura ;))
Acea fata vine insotita de cativa tipi nervosi care au inceput sa ne ameninte sub pretextul ca noi am fi comentat la sora lor. Pana sa intelegem ce se intampla 2 din colegii mei se bateau cu ei. Fugeam fiecare incotro puteam. Oana, o colega mai curajoasa, a vrut sa discute cu unul din tipi sperand ca-l va face sa inteleaga ca e o eroare. Dar nesimtitul i-a dat o palma cu toata puterea. Atunci am inteles ca nu era de glumit. Si cred ca ei aveau chef sa bat ape cineva si neavand pe cine ne-au gasit pe noi. De ce zic asta? Pt ca proasta aia avea in carucior o papusa de jucarie de marimea unui bebelus…nu ne-am fi dat seama ca nu e copil daca ea nu l-ar fi aruncat spre unul din tipi.
Pentru a ajunge la locul acela am mers in jur de o ora. Dar la intoarcere in cat timp credeti ca am ajuns in spatele blocului meu? Aproximativ 15 min…sau chiar mai putin…si trebuie tinut cont de faptul ca aveam dupa noi gratare, paturi si alte lucruri de care aveam nevoie la o iesire la iarba verde.
Nu mi-as dori sa mai trec vreodata prin asa ceva.
Si vreau sa va dau un sfat: anuntati pe cineva atunci cand plecati in locuri mai putin populate. De ce zic asta? Pentru ca parintii nostrii stiau ca noi suntem cu clasa la Priza Dunarii. Asa ca daca s-ar fi intamplat ceva mai grav nu eram gasiti prea usor.

iulia spunea...

Un alt moment pe care l-as povesti nepotilor ar fi urmatorul:
Intr-o zi insorita din luna mai trebuia sa ma intalnesc cu un prieten din bacau care se angajase in tulcea. Am vorbit cu Roxana pt k nu vroiam sa ma duc singura pana la bac si am convins-o. Ajungand la bac prietenul acesta a inceput sa ne roage sa trecem si noi cu bacul…asa am fi avut mai mult timp sa vorbim. Nu ne mai vazusem de aproape un an si vroiam sa stiu ce mai facea lumea prin bacau :D nu-mi mai aduc aminte perfect dar stiu ca la bac venise si verisoara roxanei. Pe Roxana am convins-o mai usor sa trece cu bacul…dar verisoara ei era incapatanata si chiar daca am facut putin circ acolo (toata lumea se uita la noi) nu am reusit sa o convingem :D asa ca a ramas sa ne astepte pe faleza. Nimic neobisnuit pana acum, dar asteptati sa vedeti ce s-a intamplat mai departe.
Ne-am urcat pe bac…ceilalti baietzi veniti din bacau se tot bagau in seama cu mn si cu Roxana…noroc ca bacul nu face prea mult de pe o parte pe alta ca altfel injuram pe cineva cu siguranta :)) ma enervau cu bagarea in seama.
Dupa ce am ajuns pe malul celalalt baietzi au plekt pt ca se grabeau…noi am ramas singure asteptand sa treaca jumatate de ora sa putem trece inapoi cu bacul…
Ce sa facem intre timp? Pozee :D multe poze :)) pe malul apei…intre copaci…peste tot :)) pana au inceput pescarii sa se bage in seama. “Ce fac fetitzele?”, “Singurele?” si alte intrebari care ne scoateau din minti. Eu fiind mai calma de fel ii ignoram…dar Roxana nu :)) comenta la ei…si unul din pescari care tocmai prinsese un peste a inceput sa ne fugareasca cu pestele in mana :)) intrebandu-ne dak nu vrem sa facem o poza si cu peste lui =)) nu mai spun ca toata lumea se uita la noi si noi alergam de colo colo sa nu se mai bage nimeni in seama.
Intr-un final am reusit sa ajungem inapoi fara paparatzii :)) aa…era sa uit…care era al tau Roxana? Cu albastru sau cu negru? :>

iulia spunea...

Discutie intre mine si Roxana la un concert cu Morandi:
Ea: fta mi se pare mie sau e cam mic de inaltime?
Eu: nu fta,ne potrivim
Ea: Ma refeream la Randi..tu ce credeai?:))
Ps: Eu credeam ca se refera la tipul pe care pusesem ochii :)) si la care m-am uitat in seara aia mai mult dekt la morandi :))

broscutza zambareatza spunea...

mie cel cu albastru imi placea:>:>..atunci..adik pe vremea cand aveam 16:>:...ca acum e naspa:|..adica anu trecut:)):))

iulia spunea...

Le-as mai pov si cum am reusit sa umplem clasa de apa in cls a 11-a la liceu…noi nu ne mai udam cu bidoanele…imprumutam galetile femeilor de servici. Si cand a spus asta la sedinta diriginta tata i-a raspuns: “Nu au avut inspiratia sa va spuna ca au vrut sa spele parchetul ca femeile de servici sunt incompetente”. Va inchipuiti ce fel radeau toti parintii :)) le trecuse supararea…

vallenttina spunea...

Sper ca pana atunci sa invat sa spun povesti frumoase:))..nu as vrea sa imi plictisesc nepotii
De povestit, am ce sa le povestesc..dar voi nu sunteti nepoti mei..asa ca nu va spun nimic:D

iulia spunea...

si nu as uita sa le spun cum am cantat eu mel "Eu beu.." a lui Pavel Stratan la un bal :)) plina de emotii...dar incurajata de juriu :)) celor din sala li s-a parut prea grea mel sa cante cu mine cu toate ca ii rugasem inainte sa cante toti :-< sa ma mai acopere :)) nu sunt eu prea talentata la cantat. voua vi se pare grea mel? /:)
si culmea a fost ca mi-am ales mel asta fiind foarte convinsa ca toti baietii vor canta cu mn :))

broscutza zambareatza spunea...

Imi amintesc de acel concert..te uitai numai in stanga..sii i-=am cerut eu id-ul evident:>:>...si dupa?..ce de obicei:D

iulia spunea...

ca de obicei? :-" da...cred k se poate zice si asa...stii cum e vb aia..imi place ceva cat e inaccesibil...si cat e prezent putin mister...dar dupa ce ajung sa-l cunosc nu mai prezinta interes :))
cred k asta e unul dintre defectele mele :D asta e :D nu-s perfecta ;))

luminita adriana spunea...

eu nu tin minte cand erai sa te ineci...dar siiiiiiiiguuuur nu te lasam acolo...am glumit ca te lasam sa te ineci...TE IUBESC si vreau sa traiesti... sa am cu cine pleca la mare..
(daca mai mergi)...
imi fac analizele sa vezi ca sunt sanatoasa
si o sa mananc max 3 crochete pe zi...
eu le-as povesti cum se imbraca roxana emo...asta si multe altele,tot despre tine...ai multe intamplari haioase...

broscutza zambareatza spunea...

de ce despre mine?:|:|
1)numa sunt emo
2)nu ma intereseaza ce faci si cum faci nu mai merg nicaieri cu tine
3)ai vrut sa ma lasi sa ma innec:|