vineri, 9 aprilie 2010

Intrebarea 8

Cum sa te razbuni pe fostu/fosta(cat mai multe idei:>:>)
Exceptie urmatoarele(m-am gandit eu si nu sunt bune):
*ii scoti inima,o tai bucati si o dai papa la broscutza
*sa-l fac gelos:)):))...asta e dureroasa dar nu am cu cine:|
*iti pui cei mai buni prieteni sa-l bata cu bate de baseball
*ii dai chilotii/boxerii prin carne/zeama de carne,ii pui la uscat si apoi il scoti in oras(de preferat printre blocuri,unde sunt multi caini:>:>)...>:) asta am vazut- intr-un film:>:>:>
*il otravesti
*ii faci vraji
*faci o papusa voodoo si pe la 3 dimineatza(cand  e somnu mai dulce) o intepi>:)...aahh..sa simta durerea:)):))
*sa-l inchid intr-o camera fara aerisire si  cu animale descompuse 
*sa-l arunc intr-o cada plina cu ceara fierbinte
*sa-l trag in teapa(pe asta nici nu m-ar lasa inima:|:|...e cea mia crunta dintre toate:|)
*sa-i strapung degetele cu un cui:X
*sa sting o tigara de fata lui:>
*sa-i dau foc la par
*sa-i scot dintii
si ar mai fi cateva la care m-am gandit,dar nu mi le amintesc acum:|






14 comentarii:

Victory spunea...

Indiferenta e cea mai buna razbunare

am iesit cu un baiat un an si 2 luni, apoi timp de 3 ani nici nu ma uitam spre el cand ne intalneam (sta pe langa mine) iar acum 1 luna a inceput sa ma caute, sa ma intrebe de sanatate :P sa se intereseze cu cine ies, sa-mi aduca aminte de vremurile in care eram impreuna :D.

apoi am inteles ca a facut asta pt ca nu pricepea de ce nu-l caut eu, a trecut peste orgoliu, a trecut 3 ani... dar macar am aflat ca in astia 3 ani a suferit ca eu il tratam cu indiferenta ;)

p.s. Merita :P

Marius spunea...

Sunt de acord cu chestia cu indiferenta, nu zic ca nu e o idee buna.
Dar din punctul meu de vedere, cred ca razbunarea pe un fost sau o fosta nu isi are rostul. Daca ai astfel de ganduri inseamna ca te doare pe tine si inca te mai gandesti la acea persoana si nu ai trecut peste relatia care a fost si il vrei inapoi.
Nu m-am razbunat niciodata pe o fosta si nici nu vreau sa fac asta, cu cele mai multe foste am ramas amici, prieteni, buni prieteni, depinde si cum a fost despartirea sau ceea ce a dorit si ea dupa despartire. Cel mai bine si mai frumos este sa lasi loc de buna ziua, ca sa nu se ajunga la razbunari, la injurii cand se intalnesc persoanele pe strada sau cuvinte urate.
Deci nu ma voi razbuna niciodata si sper ca nimeni sa nu se razbune pe mine.

broscutza zambareatza spunea...

Victory:De unde stiu ca il doare indiferenta daca si el ma trateaza cu indiferenta?Si inca ceva:nu am 3 ani la dispozitie:)):))


Marius:Era o intrebare despre cum sa te razbuni...nu daca vrei sa te razbuni.Si nu uita:niciodata nu spune niciodata ptr ca toate au un inceput....intr-adevar e mai greu sa accepti asta,dar o faci...

vallenttina spunea...

Cred ca imi dau seama despre care fost e vorba:D..si nu spun chestii ce nu ar putea fi realizate..gen "sa-i tai o parte din aparatul genital":-"..
Sa vedem cum putem construi un plan de razbunare:
Pasul 1: Pentru inceput ar trebui sa lasi sentimentele inchise intr-un seif sau in ceva ce nu poti deschide (imagineaza-ti si fa in asa fel incat sa para cat mai real)..un sfat daca nu poti face asta,strage tot ce iti aminteste de el si inlocuieste-le cu altceva
Pasul 2: Cred ca l-ai putea rani cu un presupus iubit , dar daca nu gasesti o persoana potrivita..e pacat..continua sa cauti.
Pasul 3 Daca pasul 2 nu merge incearca sa il eviti o perioada, iar pe urma din intamplare sa-l intalnesti exact atunci cand arati terrific/superb (poate ii vei atrage atentia..sau poate se va intreba pentru cine te-ai aranjat asa):>
Pasul 4: Daca ai reusit sa-i atragi atentia..trimite-i un sms...nu conteaza ce scrii in el..astfel isi va aminti de tn si de vremurile in care va scriiati reciproc..daca va veti certa din cauza mesajului..atunci asta e un semn bun. Certati-va!
Pasul 5: Incearca sa-l faci sa te iubeasca din nou,sau sa tina la tine, sau sa te placa macar, fii cu inima rece, ataca-l unde-l doare si lasa-l balta dupa ce-ti atingi obiectivele
Pasul 6: Preventiv.. DACA AI TRECUT PESTE SITUATIE SI VREI SA MERGI MAI DEPARTE,.DACA NU ESTI IN STARE SA PARCURGI PASI FARA SA TE LASI COPLESITA DE SENTIMENTE,NU FACE NIMIC DIN CELE MENTIONATE MAI SUS SI MAI ALES ..SA NU VA IMPACATI!!!

iulia spunea...

Inainte de toate vreau sa va dau sa cititi ceva ce aveam intr-o agenda si se potriveste cu discutia:

PILDA IUBIRII

El o privi cu ochii goi...nici o urmă de ea în privirea aceea rece, nici o urmă de ei în sufletul său care din cine ştie ce motiv nu mai ştia simţi în doi...nu mai ştia primii nimic....decît gol şi frig. Părea un ultim naufragiat pe o mare tulbure, plină de furtuni şi rechini...singura lui bărcuţă de salvare era în faţa lui...EA, dar nu o putea vedea...! Parcă viaţa sau destinul îi juca o festă, iar el era prea orb să vadă...prea plin de furie şi răutate, prea plin de sentimente grele, de trădare şi ură.

-Iubitule..., iubitule...îl strigă ea încet cu lacrimi de drag în privire...! Ce pot să fac ca să îţi fie mai uşor? Ce pot să fac ca tu să fii fericit? Ce pot să ucid din mine ca tu să poţi zâmbi din nou?

Lacrimile ei curgeau...vocea îi tremura, sufletul încă spera că el se va reântoarce spre ei din nou...va vedea lumina...şi nu va merge spre întuneric.

-Vreau să-mi dai vederea...! Măcar aşa nu mă voi mai putea vedea prin tine, iar ea îi dădu zâmbind vederea.
-Poftim dragul meu...este vederea mea...măcar o clipă pune-o în ochii tăi să te poţi vedea prin ei..., dar el râzând aruncă în mare privirea ei...

De atunci Soarele răsare mereu cel mai frumos din mare..., iar asta pentru că toţi îl vedem prin ochii copilului din noi, prin ochii frumuseţii, a purităţii şi a iubirii.

-Iubite ce să îţi mai dau ca să poţi fi fericit? întrebă fata din nou care şi fără vedere ştia să-i privească în suflet adânc.
-Vreau să-mi dai glasul tău să nu te mai pot auzi...! spuse bărbatul scrutând-o cu privirea şi zâmbind sfidător.

Tânăra îşi scoase glasul şi i-l dădu, iar el în hohote de plăcere îl aruncă în vânt, iar lebedele îl găsiră plutind peste ape frumoase.
De atunci se spune că lebedele ştiu să cânte doar o dată...înainte de a muri, dar scot cel mai frumos sunet auzit vreodată de om...sunetul unei inimi pline de iubire şi dăruire...a dragostei necondiţionate, iar lumea ştie să-l aprecieze pentru că...aude dincolo de rezonanţe.

-Iar acum îmi vei da inima...ca să nu mai trăieşti defel în existenţa mea..., zise el mulţumit !

Ea îşi scoase inima din piept şi i-o puse pe palme, iar el atunci scoase un strigăt de durere...şi căzu în genunchi...inima ei pulsa, iar din ea curgeau lacrimi mari de iubire formând peste tot numele lui...unde cădeau lacrimile inimii locul se topea de dor şi drag..., iar el începu să plângă ca şi un copil mic...

-Doamne cât de orb şi de crud am fost..., iar lacrimile lui curgeau în timp ce iubita îl sărută cald pe frunte şi pe mâini. Privirea lui era plină de uimire şi emoţie, de căldură şi întrebare:
-Te-am făcut atâta să suferi...ţi-am aruncat vederea şi glasul...ţi-am smuls inima....cât mai poţi să mă ierţi şi să mă iubeşti?

Iar atunci un înger coborî să poată să-i aducă gândul ei pe o bucată de hârtie..., iar acolo scria:
"Iubitule .... voi suferi oricât dacă la capătul durerii vei fi tu aşa cum eşti acuma....voi da tot dacă totul înseamnă fericirea ta...iar dacă va fi să mor...voi muri fericită că pentru prima dată mă vezi prin ochii mei...mă auzi prin glasul meu şi mă simţi prin inima mea...!"

Şi aşa Iubirea şi Necondiţionarea nu pot fi despărţite niciodată...ele nu pot exista una fără alta...., iar Răzbunarea este o armă pe care omul care iubeşte nu o va folosi....pentru că atunci când iubim...nu putem face rău celui iubit...el există pur şi simplu dincolo de cuvinte şi fapte, de acţiuni şi reproşuri....el este omul pe care îl iubim..., iar iubirea sărută nu muşcă, mângâie nu loveşte, simte nu moare, dăruieşte nu e egoistă....există prin fiecare por al fiinţei noastre!

iulia spunea...

Revenind…
Daca te razbuni pe fosta/fostul la ce iti va folosi? Asa ii vei arata ca te doare ceea ce a facut, si se va bucura cand te va vedea suferind, asa ca cea mai mare razbunare e sa fii indiferent/a. Ignor-o si bucura-te de viata, fii cu altcineva( dar nu numai sa te razbuni pe ea); poate te vei indragosti de altcineva, si ea va va vedea impreuna si isi va da seama ce a pierdut, abia atunci va realiza…
Foarte important e sa nu stai in casa sa plangi pentru el, sa nu te neglijezi… ci dimpotriva: sa iesi cu prietenii, sa te distrezi si sa fii mereu cu zambetul pe buze. Nu se stie niciodata cand va puteti intalni din intamplare si nu ai vrea sa te vada suferind. Demonstreaza-i ca poti trai la fel de bine si fara el. (sau poate chiar mai bine). Arata-i ca ti-ai dat seama ca nu te merita…ca esti inconjurata de mai multa lume de cand nu mai esti cu el, ca esti admirata, curtata si de ce nu indragostita (bineinteles ca nu de EL). Dar toate astea subtil, foarte subtil, daca se poate sa i le spuna vreun prieten comun sau doar sa-i dai de inteles fara ai spune ceva sigur .
Cea mai buna metoda de a te razbuna pe cel care te-a ranit este sa iti vezi de viata ta, sa fi fericita, si in cele din urma sa iti gasesti pe altcineva.

Dar…cu toate acestea…daca ti-a gresit prea mult si nu poti sa stai linistit/a pana nu va plati pentru cat te-a facut sa suferi poti:
- sa dai un anunt in ziar la rubrica de matrimoniale cu nr lui si o descriere cat mai deocheata…>:)
- sa-i pui nr pe un site de gay :>
- sau sa-i spui mamei sale ca e gay…asta daca te intelegi foarte bine cu ea…spune-i ca de asta te-a parasit. Si daca te cunoaste bine si te iubeste femeia nu-i va spune de unde a aflat daca o vei ruga frumos si vei “plange” cand ii faci aceste marturisiri. Pentru a fi cat mai credibila ii poti trimite niste biletele fierbinti atunci cand el nu e acasa si stii ca le va gasi mama sa >:)

Ma mai gandesc si o sa mai vin cu idei…:D

iulia spunea...

Un articol la rubrica decese...iar dupa publicare sa primeasca ziarul acasa..dar evidentiat articolul in asa fel incat sa-l citeasca...

sau articolul decupat afisat undeva unde sa-l vada cat mai multa lume care-l cunoaste. La avizierul din scara blocului, la avizierul din liceu/facultate (daca e cazul)...

iulia spunea...

poate am fost putin cam rea :)) sau mai mult...
oricum nu cred k eu as sa face asta vreodata ;))

iulia spunea...

as face asta vreodata* :)) mie somn...si asta incepe sa se vada ;))

iulia spunea...

**Dilii**: dak te razbuni
**Dilii**: doaaamne ce iash face
**Dilii**: in primu rand bataie dak mar insehla
**Dilii**: si apoi stai linijtita k pana nu se muta din orash
**Dilii**: nu va avea pace
**yulyk**: :))
**Dilii**: vb serios
**Dilii**: dak m-ar insela
**Dilii**: ash pocnio un pic
**Dilii**: si p ea si p ala:))
**Dilii**: si apoi pana nu face
**Dilii**: naveta din br in gl
**Dilii**: nu o las
**Dilii**: k dak se muta d aici
**Dilii**: tre sa aflu unde sta
**Dilii**: :))
**yulyk**: :))
**Dilii**: ias sparge geamurile
**Dilii**: pun sange p la uja
**Dilii**:
**yulyk doolcyk**:
**Dilii**: ma duc noaptea o astept la uja
**Dilii**: ehe
**yulyk**: mai zi
**yulyk**:
**Dilii**: pot fi un psihopat foarte ujor
**Dilii**: si ash pune baietii sa o violeze
**Dilii**: eu o tin si ei sa dea

Marius spunea...

Deci clar, cum zice si Iulia, mergi mai departe, fii indiferenta, fa-te ca nu-ti pasa, si daca chiar nu iti pasa e si mai bine. Indiferenta doare mereu, chiar daca si el e indiferent, sunt sigur ca se intereseaza la prieteni comuni ceea ce mai faci tu daca mai vorbesti despre el si asa mai departe, desi el se face ca ii esti indiferenta.
Deci mergeti pe mana indiferentei ca mergeti la bine.
Traiti-va viata mai departe, fiti fericite si sigur il va durea cand va va vedea cu altul de mana pe strada si va va vedea fericite alaturi de acea persoana.
Eu mai stiu pe cineva care s-a purtat mereu frumos cu exul, si in timpul relatiei si dupa relatie, desi el a fost un nesimtit si a inselat si asa mai departe, ea niciodata nu i-a calcat stramb si s-a purtat frumos cu el, si acum el sufera foarte mult din cauza ca ea s-a purtat frumos cu el si inca se poarta frumos si plange dupa ea.

iulia spunea...

**Dilii**: si
**Dilii**: mash duce la masa
**Dilii**: si mash plange k are o fta curva
**Dilii**: k eu am iubito
**Dilii**: si uite ce mia facut
**Dilii**: si sa nu o mai primeasca aksa
**Dilii**: k se ocupa cu droguri
**Dilii**: sunt multe...

broscutza zambareatza spunea...

Ce atat indiferenta?:)))I-as taia"jucaria" daca ar fi dupa mine:)):)) i-as scoate inima si i-as da-o lu Alex sa o manance(broscutza mea care mananca inima de vitel,si dupa ce o mananca se va face cat o vaca ptr ca a mancat inima de bou si m-am cam repetat cu "mancat",dar trb sa explic:D:>).Bravo Iulia[cu toata bunatatea ta,tot mi-ai dat idei:))..pe care de altfel nu le-as pune in practica:-":)))]...si bravo Diliii,ai de la mine un suc(ti-l trimit prin Iuliana).
BRB...Ma duc sa sparg niste geamuri..:>:>:D:D:D

Alex spunea...

Razbunarea e arma prostului.

Daca tot vrei sa te razbuni ai putea sa...

Il/o saluti si sa ii zambesti,nu ironic ci din toata inima,asa cum ii zambesti celui mai bun prieten/celei mai bune prietene.