joi, 1 aprilie 2010

Concursul continua..intrebarea 2

Fara ce nu ai putea trai?sau o alta varianta Am nevoie de....(cine scrie cele mai multe si mai interesante lucruri de care are nevoie va primi 2 cadou de la mine:)):))vedeti ce va doriti..asta decid in 3 zile: cine si ce va primi:)):))...si nu uitati...first:ORIGINALITATE;second:VREAU SA FIU IMPRESIONATA.


ps:Cum sa lasi un  comentariu:dai click pe postare...scrii comentariul,apoi alegi la "comentati ca"Nume/Adresa URL si nu scrii nimic..iti scrii numele si postare comentariu...astept raspunsuri si concursul continua...maine voi posta unul dintre lucrurile pe care le voi oferi ca premiu.:)):))

11 comentarii:

Victory spunea...

Imi plac intrebarile si vreau si eu sa raspund :D dar nu particip la concurs ;)


Fara ce nu as putea trai:
1. Familie
2. Telefon
3. Persoana iubita

atat... restul lucrurilor/persoanelor sunt dispensabile :)

iulia spunea...

Grea intrebare...Cred k nu as putea trai fara prieteni...nu as putea trai fara sa am pe cineva langa mn dispus sa ma asculte si cand ma laud sau sunt bucuroasa...dar si atunci cand simt k imi fuge pamantul de sub picioare si nu mai fac fatza evenimentelor din jur care au ajuns sa ma copleseasca. sunt o fire care pune suflet in orice, vreau sa ajut pe toata lumea, dar de multe ori sunt dezamagita...Si asta Doare...Nici nu stiti cat DOARE. Ma doare sufletul cand ma gandesc la clipele frumoase petrecute alaturi de persoane care intre timp au uitat ca exist...sau abia ma saluta daca ma intalnesc pe strada. Asa ca stau si ma intreb: Cine suntem? Cum ne alegem prietenii? Si mai ales De ce nu stim sa-i pretuim si sa-i tinem langa noi? Cine spunea ca pretuim un lucru cu adevarat abia atunci cand l-am pierdut nu gresea.

Un alt lucru fara de care nu as putea trai este familia...In special mama care stie sa ma asculte si sa ma incurajeze atunci cand vad doar partile negative ale lucrurilor si atunci cand emotiile nu ma lasa sa fac anumite lucruri [asha cum e participarea la miss…nu mi-as fi imaginat vreodata k o sa fiu in stare de asa ceva…dar daca ai persoane dragi alaturi care te sustin si iti arata ca ai si parti pozitiva (eu mi le vad doar pe cele negative ;))) poti sa reusesti multe. POTI SA FII MAI PRESUS DE TOTI SI SA-TI DEMONSTREZI IN PRIMUL RAND TIE CA POTI!]...nici fara tata si sora mea cred k nu as putea trai...spunetzi voi daca ati putea trai fara putina cicaleala si stres? :))

Nu as putea trai nici fara miscare. Iubesc miscarea. Iubesc activitatea. Nu as putea sa traiesc fara sa ma implic in ceva. Pentru mine ar fi bine daca ziua ar avea mai mult de 24 H pt k de multe ori nu`mi ajung sa fac tot ce`mi propun dorind sa ajut pe cei din jurul meu.

Am ajuns dependenta si de telefon :))

Si cam astea sunt lucrurile fara de care cred ca nu as putea trai!

De ce am nevoie?
Am nevoie de un IUBIT! Chiar daca prietenii imi spun ca sunt prea pretentioasa si ca nu exista ce caut…eu stiu ca undeva…intr-un colt pe planeta asta imi voi gasi sufletul pereche :X

vallenttina spunea...

Mmmmm..sa vedem..cred ca e mai bn spus am nevoie de..decat..fara ce nu as putea trai..bn..practic ar fi o multime de chestii fara care nu as putea trai..dar spun..am nevoie de:filme,multe filme,cat mai multe filme..filme in timp ce mananc,filme in timp ce ma pregatesc sa plec undeva, filme in timp ce vb pe mess,in timp ce imi fac unghiile..etc..si pentru asta..am nevoie de timp..si pentru mai mult timp liber..as vrea sa nu am nevoie de somn si de mancare..pt filme mai am nevoie de electricitate,comp si net..nu imi place sa pierd timpul..din cauza asta ma uit la filme in timp ce fac altceva..sau..nu e neaparat sa ma uit la filme..imi place sa fac mai multe lucruri in acelasi timp(acum scriu,ascult muzica si mananc;)))..in fine..mai am nevoie de muzica,de un aparat foto(iubesc sa fac poze),de placa,de fond de ten,crema,rimel,fard,(pentru ca imi place sa cred ca persoanele care se ingrijesc sunt respectate)..si mai am nevoie de multe alte chestii..zilnice(haine,parfum,bani,pasta de dinti..etc)..app de parfum,am citit undeva ca o femeie care se respecta se da cu un singur parfum toata viata(ma refer la miros,evident, nu la cantitate)..cred ca e timpul sa pun punct. Din categoria lucrurillor de care am nevoie si nu le am..am nevoie de cat mai multe haine si accesorii(pt ca sunt fata),am nevoie sa merg la sala(pentru ca vine vara),am nevoie de o chestie divina care sa ma indrume catre o facultate,am nevoie de un covor negru si o draperie rosie..vai si cum am putut sa uit..am mare nevoie de o masina,imi doresc o masina(pentru ca am permis)..nu as avea nevoie ..dar mi-as dori un cal,unul negru,un pur sange:X..bineinteles ca am nevoie si de lucruri ce nu pot fi cumparate..am nevoie de iubire,am nevoie de cineva pe care sa imi descarc nervii,am nevoie de persoane care sa ma contrazica,am nevoie de mai mult curaj (am destul,dar nu tot timpul),am nevoie de fericire si in mare parte..am nevoie de ceea ce au nevoie majoritatea.

Khriss spunea...

Mai intai ar trebui sa incercam sa realizam daca noi traim...adica poate am murit deja si acm suntem in rai...care este certitudinea ca traim?...o sa spui ca respiram, asa este, dar stii tu ca in rai nu respiti...ca vezi,simti,auzi, mirosi...dar stim deja ca simturile ne inseala...iubesti, dar iubirea nu iti este impartasita, preferi sa mori, dar deja ai murit...deci ca sa traiesti ai nevoie de iubire, pt ca "moartea e usoara, viata este mai grea!"

ionut™ spunea...

NU AS PUTEA TRAI FARA...
-prieteni
-comunicare (nu neaparat internet si tel..as putea trai fara astea :) )
-muzica
-iubire

SI AS AVEA NEVOIE DE....
- :-?? ...o mana calda in mana mea :D

A spunea...

Nu as putea trai fara imaginatie,fara glume proaste,fara vreo 2 prieteni care sa-mi spuna sa stau linistit atunci cand ma agit precum un spray.De asemenea nu as putea trai fara mancare,apa si nu in ultimul rand Soacra.

cretu spunea...

nu ai putea trai in primul rand daca nu ai viata .asa ca bucurate de ea cat iti este dat si nu mai fa mofturi,ca vrei aia aia aia...

Bunghiuz spunea...

fara oxigen in primul rand... fara stropul de iubire din care ne nastem si cu care vom trai pana la ultima respiratie. Nu am putea trai nici fara oameni care tin la noi fara ei am fi doar niste cuti goale

eNdieN spunea...

seara buna si tie roxana incep si eu in final sa raspund, pai ce sa zic :-?fara ce as putea trai :-? pai :-? fara telefon as putea trai :-? fara calculator nu prea :-? fara persoana draga :-? sau prieteni mai apropiati nu prea as putea trai ca ei sunt langa mine si la bine si la greu. fara mami meu nu as putea trai deoarece este tot ce mi'a mai ramas pe lumea asta,chiar daca ne mai ciondanim noi putin....e mami meu si o iubesc asa cum este si ea la fel :D

leo spunea...

Nu as putea trai fara : oxigen,persoana iubita si dragoste din partea parintilor,prietenilor etc.

Marius spunea...

Intrebarea asta ma pune foarte tare pe ganduri, nu as putea trai in primul rand fara prieteni, pentru ca daca nu as avea prieteni nu as putea sa traiesc viata, sa ma distrez sa am cu cine sa vorbesc sa imi spun ofurile atunci cand sunt suparat. Nu as putea trai fara muzica, imi place foarte mult sa ascult muzica, daca e liniste in casa, ma simt ciudat, trebuie sa cante ceva undeva sa aud eu muzica. Mereu am nevoie de contact cu lumea, telefon, calculator, orice mijloc de informare. Am nevoie de mai multe petreceri, nunti, ocazii speciale, ca sa ma duc sa ma distrez, sa dansez toata noaptea, dar sa fie si cu persoane care sa faca acelasi lucru nu sa stea pe scaun. Nu as putea trai fara dragoste, ptr ca acolo unde nu este dragoste, unde nu sunt sentimente, nu este nimic. Totul ar fi pustiu fara dragoste, pentru ca din dragoste se nasc toate lucrurile.