sâmbătă, 21 mai 2011

Febra examenelor

Pentru ca mai am 3 zile pana la urmatorul examen si pentru ca am auzit ceva ce merita memorat, m-am gandit sa-mi rup 5 minute din timpul de dormit si sa scriu despre ce am auzit azi cand ieseam din sala de examen.
Contextul:
 Cele 3 ore expirasera, fiecare isi cauta "perechea" ( adica pretenasu/pretenasa). Acelasi lucru am intentionat sa-l fac si eu, dar m-am razgandit in timp util pentru ca "stomacu meu urla mai rau ca Niagara". Aveam o foame. Pardon inca mai am. Am frigiderul gol si cine s-ar pune sa-si gateasca ceva? Clar nu eu. Raman la biscuitii cu ciocolata. Plus ca ma grabeam sa ajung acasa. Asa somn imi era.
Sa revin la ce am auzit: "Greu nu pot sa spun ca a fost, dar nu stiam de unde c.c.tu' meu sa incep! Am stat 15 minute sa ma adun"  la care replica celeilalte este: " Si eu!" Intrebarea mea: Si tu ce? Si c.c.tu' tau? Asa multi? Nu de alta da intr-o sala de 100 de persoane 2 c.c.ti sunt cam multi, nu credeti fetelor? Adica fara suparare da' de unde vine limbajul acesta? Hey!Ati uitat ca sunteti fete mari.mergeti la facultate. Credeam ca daca acum cititi tratate si manuscrise(in cazul celor care citesc,sau macar articole si e-journale) ati trecut peste faza de cizelare a limbajului.
Uimita? Putin?  Imi face intotdeauna placere sa-mi aud limba materna. Nu de alta da' ma bucur ca imi aminteste de ce am plecat(desi in ultima vreme ma intreb adesea de ce nu am ramas eu in Romania;revin cu detalii zilele astea).
Si toate astea cand ma gandeam ca s-ar puteam sa-mi placa sa stau la vara in Romania:cu mancarea facuta de mama, cu dormit pana la 2, late breakfast,pizza la pranz si  tequila la cina, alea alea.Greseala!
Uitam the"main reason" pentru care am decis sa plec. (btw, don't worry, revin si cu motivele pentru care am ales asta)

Ps: ma pregatesc sa racesc! Doar spuneam! Nu a ar interesa pe cineva!

4 comentarii:

lumi spunea...

studenta respectiva voia sa spuna ca avea un cct si trebuia sa-l inceapa...:)):))dar nu stia de unde...
app ce bn ca nu sunt la facultate, altfel as vb si eu la fel
aha si inca cv...nu e buna tequillla seara, faci riduri

broscutza zambareatza spunea...

Atunci tequila la micul dejun!

Ioana Liliana spunea...

Sper ca au decurs bine examenele! Nu te mai intreba de ce nu ai ramas, eu incep sa regret ca m-am intors, si planuiesc sa plec din nou . .


Fashezine

broscutza zambareatza spunea...

Nici eu nu as vrea sa ma intorc in Romania daca as avea un internship la Vivienne Westwood!
Oricum ma bucur ca am plecat!! Si sper sa pleci si tu!:*