miercuri, 14 septembrie 2011

Sex with an ex!!!

Iti suna telefonul
…..
Nu ai fi crezut ca poti sa ai fluturi in stomac si furnici in varful degetelor  doar daca  simti un barait in buzunar. Nu credeai sa mai experimentezi balbaitul prea curand. Esti mult prea sigura pe tine azi. Asa pari. Adanc, in sufletul tau, de fiecare data cand telefonul tau marca necunoscuta  suna iti doresti sa fie el, dar mereu stii ca nu va fi.Esti realista. Stii ca speranta ne intareste credinta ca unele vise secrete vor deveni realitate. Mai stii si ca  speranta este, de multe ori, inselatoare. De prea multe ori.Ai tot sperat , insa ieri a murit si ultima parte din tine care inca mai credea ca  te va suna. E mult prea barbat sa fie cel care, dupa atatia ani, recunoaste ca are nevoie de tine.

 L-ai suna tu daca ai sti ca fluturi ar zbura prin stomacul lui, dar stii ca tot ce mai are pentru tine sunt cateva cuvinte pe care nici azi  nu ar avea curaj sa ti le spuna. Te-ai intrebat de multe ori ce mai face, daca ii este bine si apoi ti-ai amintit ca  trebuie sa-i fie bine.Merita sa-i fie bine. Tu esti cea care l-a lasat. Tu l-ai ranit si asta te opreste sa-l suni..

Cat iti doresti sa fie vocea lui…Oare ti-ai mai dorit vreodata ceva atat de mult? Ti-ai mai dorit ceva pentru care erai dispusa sa castigi cu orice pret, indiferent de mijloacele folosite? Doar ca de data aceasta e diferit…. nu  el te suna, iar tu nu vei avea niciodata curajul sa-i spui ca din prea multa dragoste l-ai parasit. Din prea multa dragoste pentru tine. Nu este egoism pur. Este doar atentia pe care ai acordat-o sufletului tau. N-ai vrut sa-l ai ciopartit si suferind. Erai prea tanara pentru a trece prin viata fara o bucata din tine. Asa ca ai decis sa-i ceri inapoi aceea bucata, apoi  sa tu si el sa va indreptati in directii diferite. Prea tarziu ai aflat ca aceea era varsta perfecta pentru suflete mutilate . Atunci aveai puterea necesara sa strangi din dinti si sa mergi mai departe. Acum esti prea slaba sa te-ndragostesti. E prea tarziu. Unde este tineretea ta?  Prea multe intrebari fara raspuns. E timpul sa-ti infrangi  teama si sa-l…. Realizezi ca telefonul inca mai suna.
E prima oara cand simti acel bazait al telefonului  fara sa te cutremuri la gandul ca ar putea fi el. Oricum stii ca daca ar fi vrut sa te sune o facea atunci, sau oricand in  toti acesti ani . Dar nu a facut-o.

La capatul celalalt al firului se aude o voce subtire a unei femei, probabil abia trecuta de 20 de ani. Poti simti disperarea in vocea ei. Totodata simteai dispretul si reprosul pentru ca ai distrus singurul lucru pe care-l iubea mai mult decat pe ea. Acel om pe care trebuia sa-l iubesti si tu la un moment dat Acel om al carui suflet l-ai distrus cand ai plecat. Este furioasa pe el. Si pe tine. I-ai furat sansa la fericire. I-ai ucis dorinta de a continua. Dar ti-ai reinviat hotararea de a afla raspunsul acelor intrebari care-ti bantuie gandurile in fiecare noapte…

Nu credeai ca-ti vei dori sa-i sari in brate , sa-l strangi , sa-i surprinzi sclipirea din ochi atunci cand te priveste pe ascuns, sa-l vrei cu toata fiinta ta, sa …  Credeai ca orice ramasita din voi s-a dus odata cu anii.Ti se parea ca nu mai aveti nimic in comun. Nici macar amintiri, poate doar o fotografie ingalbenita pe care el o tine ascunsa in portofel. Te-ai  inselat. Credeai ca fugind de trecut poti fugi si de viitor. Cat ai putut sa te inseli.Ai realizat asta cand te-ai  trezit in bratele lui pe o canapea galben pai intre cearceafuri albe si parfumate. Exact asa cum iti plac tie. Cearceafuri botite din bumbac.. Te-a sarutat pe spate, acolo, pe partea stanga, unde stia el ca obisnuia sa-ti placa . Ai simtit aceiasi fiori ca in dimineata in care ai decis sa pleci. Aveai ocazia sa-ti indrepti tot trecutul. I-ai cerut o cana de cafea. Tu nici nu mai bei cafea. Voiai doar sa-ti gadile narile si apoi sa te stranga in brate sa-i poti simti iar mirosul.

Era la fel ca-n trecut, doar ca a fost un vis. Alarma care suna, te trezea la realitate, nicidecum nu te trimitea la scoala. Doar mirosul de cafea era adevarat. In bucatarie el, un alt el, iti pregatea cafeaua. Nu stiai ce se va intampla, dar stiai ca trebuie sa-l suni. Solutia tuturor problemelor tale se dovedea a fi sexul cu un ex. Te scapa de depresie, te elibereaza de trecut , te impinge spre un viitor mai linistit si nu-ti da batai de cap. They call it “no strings attached”. And it’s what you really need!!!

Niciun comentariu: