luni, 5 martie 2012

Cum sa fii fericit...

-Vreau sa fiu si eu fericita!
-Si ce mai astepti?
-?
-Ce te retine?
-?
-Fii fericita, draga mea!
-Cum?
-Asa cum vrei…
-Dar nu stiu.
-Invata.
-De la cine?
-De la cei care sunt fericiti. Totusi, trebuie sa te intreb, de ce vrei sa fii fericita daca nu poti defini fericirea?
-Pentru ca vreau sa rad,sa ma simt bine!
-Go for it,,, Indiferent ce vrei, doar fa acel ceva! Lupta pentru scopul tau indiferent de risc, dar nu si de mijloace! Te rog sa fii fericita! Trebuie doar sa faci ceea ce vrei, ceea ce simti. Nu e de ajuns sa fii acolo cand oportunitatea apare, trebuie sa te lupti s-o primesti. Da din coate, urca trepte pe care inca nu le vezi, nu te-ntoarce si spune-ti “sunt buna, damn, sunt al naibii de buna si pot face asta” .
Lupta pentru visurile tale,insa te rog ai grija de vise. Sa ai visuri mari, insa vise mici.Fii onesta cu tine. Nu te speria de esecuri. Nu te trezi dimineata dezamagita. Nu te afunda in idealuri, insa crede in dorintele tale. Viata ta abia incepe.E prea devreme pentru durere. Indiferent ce varsta ai, uita-te in oglinda, zambeste-ti si spune-ti ca nu e nimeni mai bun decat tine sa fie TU, repeta-ti ca esti norocoasa ca de-a lungul timpului ai cunoscut oameni care te-au ajutat sa te educi, sa devii mare, sa devii om, sa fii TU.
 Gandeste-te ca sunt altii care au trecut prin incercari mult mai grele decat ti-ai putea tu vreodata imagina. De fiecare data cand ti se rupe o unghie amintesteti ca sunt milioane de oameni care nu stiu ce este aceea “oja”. De fiecare data cand nu ai bani sa-ti cumperi o revista aminteste-ti ca mai bine de 1 miliard de oameni sunt analfabeti, iar aproape jumatate din populatia globului nu s-a putut bucura de emotii citirii unei carti. Cand te doare capul de la bautura amintetse-ti ca anula 8 milioane de oamnei mor din cauza cancerului. Cand mancarea ti s-a ars aminteste-ti ca numai azi au murit mai bine de 30.000 de oameni din cauza foamei, si numarul inca urca. Cand baiatul pe care-l placi nu-ti impartaseste sentimentele fii recunoascatoare pentru bunul simt de a-ti spune; in unele parti ale lumii poligamia nu este o moda, ci o forma de viata.
Si spui ca nu esti fericita? Revizuieste-ti atitudinea!
Intelegi ce spun?


Niciun comentariu: