miercuri, 16 noiembrie 2011

Cu si despre romani de la romani

Context: O oarecare ea(de nationalitate inca necunoscuta) se grabea (pentru ca mereu e in intarziere) sa gaseasca o oarecare cladire, ascunsa undeva pe dealul de dupa biblioteca(Andreea, stiu ca esti curioasa: la Constable Building ma refer). In spatele ei, 3 tineri de nationalitate romana incep o conversatie de calitate indoielnica.

A: -Uite-o mã. Zici cã pierde trenu.
B: Dã-te bã, cã-i bunã.
A:N-am zis nu, dar uite-o ce fel se miscã.
B: Ce-are mã?
A:Ar putea si ea sa mearga mai incet, ca nu o alearga nimeni.
C:Daca si-ar da bluza aia lunga si larga jos, chiar ca ar fi bunã. Ce ma enerveaza moda asta a englozoaicelor cu 7 bluze pe ele si colanti.Nici nu poti sa-ti dai seama cat de mare e. Uite ca are picioarele subtiri, dar cate bluze o fi avand pe ea?
B:Nu arata a englezoiaca. E bruneta si are trasaturi de...hmmm..nu stiu ce este, dar nu-i englezoiaca.
C:O fi frantuzoaica? Sigur din nord nu e.
A: Eu spun ca Spania scrie pe ea. I-ai vazut fata? E putin bronzata si are trasaturile alea latine.
B:Da-o ma-n p..a mea, ca daca s-ar dezbraca putin ar fi ceva. Ce-i cu atatea bluze pe ea? Are picioare frumoase.Chiar sunt frumoase, dar fusta aia strica tot. Fund o fi avand?
C:Bã, pe mine nici ca ma intereseaza de unde e, dar as f..e-o mã, as f..e-o!
A:Mie-mi zici....


Ea, respirand greu, se intoarce, ii priveste atent pe cei trei si spune:
*Vrei sa se dezbrace acum? Sau vrei sa te intalnesti cu ea dupa?Trebuie doar sa stii ca fund nu prea are,bronzata nu e, dar foloseste fond de ten, are doar o bluza dar e vreo 4 marimi mai mare pentru ca asa-i place ei sa se imbrace. Acum se grabeste si nu pentru ca ar pierde trenu si pentru ca se duce la o intalnire foarte importanta, insa daca vrei poti s-o intalnesti mai tarziu sa o vezi mai dezbracata. Esti chiar norocos, in general nu poarta sutien, sau poarta fara burete, azi insa, are unul cu push-up.Daca vrei numarul de telefon anunta-ma acum. Dupa ce-si da bluza jos poti sa-ti dai seama cat de mare este, daca daca vrei iti trimite dimensiunile pe facebook.
20 secunde mai tarziu
*Dragii mei, dar de ce va uitati asa la mine? Sunt romanca. Nu va asteptati?Chill, nu esti primu care-mi spune ca m-ar f..e. Nu m-am suparat. E okay!Data viitoare cand mai vreti sa vorbiti despre cineva de langa voi, va rog eu fiti atenti ce si in ce limba vorbiti.

Un comentariu:

valentina spunea...

Hihi,...imi imaginez fata pe care au facut-o cei trei:))...