duminică, 10 octombrie 2010

Pentru tine,dragul meu

Nu te iubesc…nu inca,si nu pentru ca nu as vrea ci pentru ca inca nu pot…am nevoie de timp…sper ca intelegi si ca astepti.De fapt stiu ca ma intelegi.Si sper ca ma si astepti.Vreau sa cred asta.Am nevoie sa cred ca tu ma vrei pe mine.


Imi place cum ma privesti.Si ca ma asculti…aprobi si zambesti.Te uiti la mine,apoi iar zambesti.Imi mai dai un pufulete si inca unul si inca unul pana tac.Vorbesc prea mult…mult prea mult in prezenta ta…sunt emotionata…dar tu nu stii,sau nu vrei sa stii.


Sunt egoista…tu-mi alimentezi egoismul..vreau ptr mine mai mult decat merit.Nu ca nu te-as merita….chiar cred ca am dreptul sa fiu fericita.Stiu ca-ti place sa ma vezi fericita.Faci orice-ti cer …sau cam tot ce crezi tu ca ma face sa rad,Iti place sa ma vezi ca rad?

Ma intreb adesea la ce te gandesti cand esti cu mine.Te intreb si pe tine si mereu spui ca la mine,la noi,la ce este sau ce va fi...uneori te cred,alteori incerc,dar de cele mai multe ori nu te cred.


Dar cel mai mult imi place ca astepti sa invat sa te iubesc…sau poate ma ajuti tu sa invat.Stii ca am nevoie sa invat...trebuie sa invat multe..dar pentru asta esti tu langa mine...momentan nu chiar langa mine...

Pentru toate acestea,dragul meu,am un motiv sa ma trezesc zambind....si chiar o fac...nu rad,doar zambesc>:D<

4 comentarii:

broscutza zambareatza spunea...

Imi pare rau ca nu am putut da accept comm-ului tau:D...e incriminatoriu ce ai zis tu acolo...cred ca da,probabil ma indragostesc:| sau imi lipseste:-??

lumi spunea...

vrei sa fii sigura ca esti pe primul loc in inima lui:))

adriana spunea...

se spune ca iubesti o persoana atunci cand nu poti trai nici macar o zi fara sa o vezi ...
adik nu iti poti imagina viata fara ea/el...

broscutza zambareatza spunea...

Nu-l iubesc...am mai zis asta...asa am inceput...NU-L IUBESC...dar,(intotdeauna exista un dar)imi este dor de el si-mi lipsesc unele lucruri pe care le faceam doar cu el....