luni, 20 septembrie 2010

Scrisoarea unei amante

         Catre o oarecare sotie,



         Draga mea,te intrebi adesea ce vede sotul tau la mine.Afla ca eu nu-i mananc salariul ci iubirea,eu nu-i ard mancarea ptr ca el arde de nerabdare sa ma vada,eu nu-l dezbrac de bani ci doar de sentimente.Eu nu am uitat sa ma grija de mineO fac in primul rand pentru mine si apoi ptr iubitul tau sot.Numai el stie cat tanjeste sa-mi atinga pielea abia cremuita,sa-mi miroasa parul parfumat,sa-mi simta bataile inimii,sa-mi atinga picioarele fine,sa-mi sarute buzele catifelate,sa-mi priveasca ochii patrunzatori si apoi…apoi restul…fara sentimente,doar placere.


        E adevarat ca el se va intoarce la tine.Dar nu va uita nicio clipa petrecuta langa mine si printre scutece si plansete de copil el va visa la urmatoarea noastra intalnire,Nu mi-as vinde trupul ptr bani ci doar ptr placere.Ahh,cata placere voi simti cand mana lui stanga imi va atinge incet spatele.Da…as simti vergheta…si-mi voi aminti de ziua in care ti-a jurat tie iubire eterna,fidelitate si credinta vesnica,Si voi rade…voi rade ptr ca te-a mintit.


         O perioada il vom imparti…apoi il vei imparti cu alta.Nu l-as vrea…nu ptr totdeauna.Cata incredere as putea sa am eu in barbatul care a venit la mine in timp ce acasa il asteptau copii nerabdatori sa se joace si sotia cu mancarea calda.Cata incredere sa-i acord eu acestui om care ar fi dispus sa-si lase familia ptr mine?Nu,stai linistita draga mea,il tin ptr placere,cand ma plictisesc de el ti-l trimit acasa.


        Ai uitat sa-l faci fericit si va cauta fericirea in bratele alteia.Azi aceea alta sunt eu.In scurt timp va fi una blonda si asa va trai mereu (sau ptr o perioada de timp) intr-un triunghi amoros.Cand va pleca de la mine imi va simti lipsa si-i va fi dor de mine,de noi,de el cand e cu mine.Va dori sa ma vada,atinga,simta,aiba.El ma va fi iubit,eu voi fi incheiat o relatie fara angajamente.Pura placere,fara sentiment.


         Tu,ar trebui sa-mi multumesti ca ti-am salvat casnicia.Poate daca nu eram eu te-ar fi parasit.Asa,gasindu-si linistea in bratele mele s-a intors la tine.Nu te-a parasit…poate ca s-a gandit la dragostea ce ti-a purtat-o candva sau poate nu te-a iubit si s-a cassatorit cu tine din constrangere,insa e clar ca nu te-a parasie din cauza mea.


         Nu-i problema iti accept multumirile si nu vreau nimic in schimb,


Cu drag,


amanta sotului tau

12 comentarii:

Suri spunea...

he he ... asta crezi tu despre fetele maritate, femei in devenire ? Ca nu mai au grija de ele si ca ard mancarea ? La asta speri tu cand te vei casatori ?
E trist ....
Barbatul vine acasa din mai multe motive decat acela ca e casatorit ? Dar... de unde sa stii, nu ?!
Sunt cu mult mai multe de zis decat am zis eu... ce fac amantele de sarbatori ? Isi plang de mila sau agata pe altul...e trist, jalnic...insa iti doresc multe "succesuri" ;-)

broscutza zambareatza spunea...

Poate ca la pirma vedere suna patetic sau chiar jalnic ce spun eu,dar daca privesti in perspectiva am in mare parte dreptate.Nici nu as vrea sa stau cu cineva de sarbatori...asta e "meseria" unei amante..s afie singura uneori si s aofere placere de mai multe ori;)

vallenttina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
vallenttina spunea...

Tu vorbesti aici despre casatoria tipica, demodata, dar daca te gandesti putin o sa observi ca astazi femeile nu mai stau acasa, ci muncesc si au un succes remarcabil, ele nu mai stau sa gateasca in fiecare zi pentru sotii lor, nu ii mai asteapta cu mancarea gata de pus pe masa si nici nu se mai neglijeaza, nu spun ca nu mai gatesc deloc, doar ca nu mai sunt atat de "amabile", isi fac timp si pentru job si pentru copii si pentru ele (cosmeticaa,coafor,o cafea cu prietenele..etc)

Daca esti o amanta stilata atunci il vei face pe acel barbat sa petreaca chiar si ziua nevestei lui cu tine ca doar trebuie sa ai si avantajele tale in toata treaba asta., eu merg pe conceptia ca o amanta poate primi ce doreste, ca doar din cauza asta ai vrea sa fi o amanta si nu o sotie, nu investesti sentimente, nu suferi, nu faci prea multe compromisuri, iar in final ti se ofera ce vrei.

O amanta “profesionista” va fi intotdeauna “mai buna” decat o sotie.

De ce ar avea nevoie un barbat de o amanta?
Poate pentru ca acasa pluteste melancholia in aer, poate pentru ca sotia ii intoarce spatele si spune ca este obosita atunci cand el o saruta, sau pentru ca ea miroase tot timpul a mancare, poate ca e stresat de situatie (job,nevasta,copii) si are nevoie de o pauza de la tot..sau pur si simplu...amanta are ceva mai mult decat sotia, ceva ce lui ii lipseste foarte mult.

broscutza zambareatza spunea...

1.Da,femeiel au succes,dar tot fac curatenie macar in week-end si mancare de 2-3 ori pe sapt.Tot mai fac copii si stau acasa sa-i creasca macar o perioada,apoi exista gradinite cu program prelungit etc.

2.Normal ca au timp de cosmetica etc,dar nu ai vazut si tu din cand in cand femei maritate neepilate?nepensate?nemachiate?ca sa numai vb de pielea lor care cu siguranta nu e asa fina...
Poate ca te referi la "vedetele" accelea trecute de 40-50 de ani care merg cel putin de 2 ori pe sapt sa-mi faca tratamente si etc...insa acestea reprezinta1-2% dintre femei.

3.Cred ca in timp inveti sa fi din ce in ce mai buna...e ca un fel de meserie chestia cu amanta.Si cred ca din toata povestea cu amanta as utea invata cum sa-mi tin sotul aproape.

4.Sunt sute si sute de motive ptr care barbatii aleg uneori sa aiba o amanta,depinde doar de fiecare-n parte.

:*

vallenttina spunea...

1.Normal ca fac curatenie ca doar sunt femei si trebuie sa traiasca intrun mediu curat si nu toate isi permit o menajera. Da, fac si mancare pentru ca trebuie sa manance si nu isi permit sa mearga tot timpul la un restaurant sau sa comande mancare...si fac copii pentru ca isi pot asuma aceasta responsabilitate,stau acasa o perioada pentru ca un copil are nevoie de atentie.

2. Da, am vazut femei neingrijite,dar acelea au fost dintotdeauna asa si nu ma refer la vedete..ma refer la femeile care se respecta in orice situatie (maritate sau nu, cu copil sau fara, etc)..ca un ps..mama inca se epileaza si penseaza..si are peste 40 de ani..si a trait in sec 20,inca are sot si a crescut 2 copii.

3. Sunt total de acord cu tine.

4. No comm

:*

broscutza zambareatza spunea...

Si mama se epileaza,insa aici nu vb de mama ta sau a mea...vorbim de marea majoritate. Cunosc zeci de fete care se epileaza cand e vara si poata fuste/pantaloni scurti sau cand au prieten...daca e iarna sau sunt singure uita de parul de pe picioare si din alte locuri. Si eu ma mai fac uneori ca uit:))) dar asta se intampla de putine ori ca doar nu poti fi zi de zi timp de un an proaspat epilata,parfumata,data cu crema etc...insa nici nu poti uita de prea multe ori;)

Cat despre mancare & co am ajuns la un numitor comun: femeile din ziua de azi,chiar daca sunt de succes,tot se mai ocupa de casa din cand in cand (Si ar fi perfect daca ar imparti sarcinile cu barbatul)
:*

Marius spunea...

De ce barbatii au amante? asta e o mare dilema, dar in cele mai multe cazuri au amante din cauza ca in relatia pe care o au a intervenit monotonia, plictiseala sau din cauza ca s-a saturat sa fie doar el cel cu ideile noi in relatie, in tot ceea ce inseamna relatie.
Un barbat isi cauta amanta doar din cauzele astea, nu vreau sa intru in alte detalii legate de alte subiecte, astea sunt motivele principale pentru care un barbat cauta amanta.
Un sfat pentru voi fetelor, fiti deschise, aduce-ti mereu ceva nou in relatie, fiti misterioase, dar nu uitati sa ii spuneti cat de mult il iubiti si il apreciati ptr ceea ce face ptr voi. Daca vedeti ca ceva e in neregula discutati si ajungeti la o intelegere. Nu uitati sa ii mai faceti si lui micile pofte din cand in cand, cate o surpriza si fiti mereu cochete, ptr ca astfel il faceti sa fie mandru cu voi cand iese cu voi pe strada.
Cam atat am avut de spus.

Marius spunea...

Revin cu o mica adaugire.
Nu doar voi trebuie sa aduceti ceva nou in relatie, ci trebuie sa vina din partea amandurora, pentru ca in aceeasi masura si femeile sunt tentate sa isi caute amant atunci cand de acasa nu primesc ceea ce isi doresc. Deci sfatul de mai sus e valabil pentru amandoi.
Deci fiti fair-play si daca unul face ceva pentru celalalt, rasplatiti-l intr-un fel sau altul, astfel vazand ca e apreciat pentru ceea ce a facut, va mai repeta acel lucru sau va face altceva.

broscutza zambareatza spunea...

*Nu ne mai da noua sfaturi ca stim ce sa facem...doar ca uneori obosim sa ne facem frumoase si voi sa veniti nespalati la intalnire...
**cam ce ai zis tu a zis si eu (in mare parte)...doar ca am adaptat intr-un alt context...
*** mi-am uitat ideea:)):))

vallenttina spunea...

Cam toti stim ce trebuie facut intro relatie si ce nu,dar ne lipseste initiativa...ceva gen (daca el/ea nu face,nu fac nici eu)

Daca tot ne dam cu parerea despre "de ce au barbatii amante in cele mai multe cazuri"..eu cred ca ar fi faptul ca sotia nu vrea sa;i faca felatie sau alte chestii..asa ca el cauta asta in alta parte..totul se reduce la ceea ce el ar vrea sa primeasca din partea ei si nu primeste
p.s. Am mai auzit chestii gen "el nu vrea sa faca lucruri "urate" cu ea"..oare este o scuza asta? ne ducem la altineva sa ne indeplinim cele mai mari fantezii?..josnic

broscutza zambareatza spunea...

:)):))
punct ochit punct lovit,doar ca la 40-50 de ani nu stiu cine i-ar mai face "blow job"(ca sa nu folosesc acelasi cuv ca tine:)))sotului.eu una nu cred ca as face:))
Si da,multe relatii sunt distruse din lipsa de comunicare(indiferent de durata relatiei)

:*:*