miercuri, 15 decembrie 2010

Friends with benefits


           De fapt friends with benefits nu inseamna in niciun caz prieteni pe interes.Nu e foarte departe de adevar,dar in niciun caz nu inseamna ce am vrut eu sa insemne.Adnana(aka Nana) ma sfatuise sa am grija cui spun ca vreau sa fim “friend with benefits” ptr ca in traducere libera inseamna :”ne fu.em fara sa complicatii “,cu alte cuvinte e despre placere si atat/…fara sentimente,fara relatii..Totusi ,daca nu voi scrie despre cum i-am zis eu lu X ca vreau sa  fim friends with benefits(inainte sa stiu ce inseamna cua devarat) de ce se numeste titlul asa?Pentru ca daca nu ma fu.i la propriu nu inseamna ca e greu sa-mi fu.i sentimentele.
          Asa,revenind la prieteni…Ma dispera cand ma baga cineva in seama doar ptr a-mi cere ceva.Chiar cred ca am undeva prin pc (intr-un folder ascuns) protofoliul la filo,dar nu vreau sa ti-l dau.Adica imi e sila sa-l caut.ma apasa deadline-ul(si totusi mi-am facut timp sa scriu pe blog) si m-a disperat abordarea.Auzi,ai…? Macar un buna,ce faci…Si totusi apreciez sinceritatea…doar o apreciez.Atat.
          Brusc am inceput sa rad.Imi amintesc ca anu trecut pe vremea asta scriam pe blog despre tine in cu totul alta maniera,dar nu-i  problema iti fac reclama.Atata timp cat se vorbeste de tine inca esti o persoana populara.
         Sa revin,din nou.Cred ca e si obositor acest “revenind”.Nu-mi pasa.Ideea e sa nu ma mai bagati in seama  sa-mi cereti ceva daca in ultimele 30 zile nu m-ati salutat ,pe mess,evident. Ptr ca desi am,desi pot sa va ajut,nu o voi face.Asa ca,inainte de a-mi cere ceva,consulta-ti arhiva si vezi cand am vorbit ultima data.


Bine-am revenit.Nu v-am lipsit?:”> Stiam eu ca v-a fosr dor de mine:>..stiam

4 comentarii:

un pitic RAU! spunea...

Imi place, imi place mult >:)

broscutza zambareatza spunea...

bitch;)..dar l-am scris duminica si chiar eram nervoasa....mi-am bagat piciorul in eseu sa-mia dun gandurile:|...sunt pe drumul cel bun:)):))

ps:chiar ma gandeam ca nu-mi mai citeste nimeni blog-ul:))

Carmen Ioana spunea...

eu,eu citesc ;))
da, unii isi amintesc de tine doar cand au nevoie de ceva anume,e trist dar asta e viata :)

broscutza zambareatza spunea...

uneori e amuzant:)):))adica da,ma enerveaza cand sunt bagata in seamaptr un anume motiv(eram nervoasa cand am scris) dar acum rad:)):))...e funny:))
c'est la vie!