sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Care este farmecul unei relatii dar nu te poti bucura in totalitate de ea?

       Ce rost mai are sa te limitezi la o singura femeie cand poti avea mai multe? Nu cunosc pe nimeni care sa se increada intr-o femeie frumoasa.Nu cunosc pe nimeni care sa reziste unei astfel de femei. Barbatii o vor in pat, femeile o vor afara din patul iubitilor si sotilor.. Barbatii o admira, femeile o dispretuiesc. Ei stiu ca vor fi raniti, indiferent de mijloace si de situatie. Asadar, barbatii, o parasesc in timp util, iar femeile o privesc  cu ura. Intotdeauna, acolo undeva , va fi o alta femeie cu un aspect mult mai placut si ingrijit  decat ultima femeie  frumoasa cu care ai umblat. Nu cunosc nicio femeie pe care n-as fi dispus sa o parasesc. Nicio femeie in afara de mama si sora mea. Restul femeilor imi sunt  nenecesare. Nu este femeie, oricat de frumoasa, puternica sau inteligenta , care sa ma lase fara suflare.

       Nu sunt misogin. Iubesc femeile. Chiar le iubesc. Pe toate la un loc si pe fiecare-n parte. Fara femei , noi barbatii, nu am avea rost. Le iubesc pentru o perioada scurta de timp, le fac sa zambeasca ,sa urle de placere,sa tremure de emotie de fiecare data cand luam micul-dejun in oras si sa-mi duca dorul. Doar atat.. Dar m-as putea lipsi de orice femeie, atata timp cat o alta o inlocuieste.

       Nu sunt cinic. Nu ma judecati dupa aparente. Dar daca, va ganditi profund, veti realiza ca am dreptate. Femeile sunt produse pentru consumul zilnic al barbatilor. La fel cum eticheta vinde hainele, ambalajul vinde produsele de orice fel, aspectul exterior vinde femeia. O alegem pe cea care iese in evidenta prin trupul cu care a fost inzestrata. Dar, la fel ca in cazul celorlalte produse, intotdeauna apare ceva mai bun pe piata.Voi, femeilor, sa nu ma intelegeti gresit. Nu va compar cu o bucata de carne. Nu, in niciun caz. . Eu va respect! Toate cele care au trecut prin patul meu stiu cat  de mult va respect si va apreciez. Meritati mult mai mult. Noi suntem niste magari, dar e vina voastra. Voi ne obisnuiti asa. Si noua ne place. Va rasfatam, va admiram , va iubim si apoi va parasim.Totul fara vreun regret.

        Nu sunt las. Recunosc cu tarie ca va ador. Pe toate.Pe unele va cunosc, pe altele nu, dar eu iubesc toate femeile frumoase.Crudul adevar este ca unui barbat ii este permis sa imbatraneasca, eventual sa fie si urat, insa o femeie urata sau batrana in societatea noastra este asemeni produselor expirate sau a hainelor din colectiile trecute . Un barbat la costum si cu bani-n buzunar este cineva.  O femeie la costum si cu portofelul plin este o , scuzati-mi expresia, alta tarfa care s-a culcat cu seful ei. Nu e vina mea. Este societatea in care traim cea care ne educa simturile si gusturile.

Un comentariu:

Sandra spunea...

Trec toate! :)