luni, 20 iunie 2011

Pusa cu botu' pe labe

Dupa 6 zile in care,pur si simplu, am cautat o solutie la problemele mele, am descoperit ca nu ma prea pricep sa gasesc solutii, insa stiu cum s-o dau in bara. Mai ales cand e vorba de viitorul meu. Acum ca , datorita lenei mele, mi-am distrus parte din ceea ce consideram a fi viitorul meu, am nevoie de putina liniste. Cam o saptamana, doua, trei. Pana imi ling ranile. Nu pot lasa pe altcineva sa-mi linga ranile.Nu pentru ca as fi orgolioasa ci pentru ca nu exista cineva care s-o poata face la fel de bine ca mine.

Imi amintesc de o comparatie intre dragoste si fotbal,sau cel putin asa cred ca era. Eii, bine eu sunt pregatita sa-mi compar viata cu un joc de fotbal. Cat timp mingea a fost in terenul meu, am driblat si m-am jucat singura cu ea. Mare greseala. Cica trebuie sa pasezi. Eu doar mi-am incercat norocul tintind spre poarta. Prea departe, prea neatenta sau cine stie: poate asa trebuia sa fie! Am pierdut mingea, am pierdut si sansa. Acum stau pe margine si ma lamentez. I am not good enough! Sper sa pot macar sa-mi ling ranile in liniste .

Timpul le vindeca pe toate. Sper sa fie asa!

duminică, 12 iunie 2011

Cat ma enerveaza...

....cand imi e sila! Adica as putea sa scriu incontinuu despre lucruri care ma fascineaza,care-mi plac,care ma intriga si asa mai departe. E asa amuzant cand mai rasfoiesc si citesc ce am scris anu trecut. Ma bine dispune oarecum naivitatea cu care scriam eu despre lucruri pe care nu le-am testat. Despre amante si relatii dintre tinere domnisoare si domni cu varste de 2-3 ori mai mari. Ma jucam cu presupuneri si cu imaginatia. Si ma intreb:unde a disparut imaginatia mea? Nu stiu sigur daca am avut intr-adevar ceva numit imaginatie, insa clar o picatura de fantezie era.Unde a disparut omul care obisnuiam sa fiu? Vreau sa spun, ca nu mai sunt cum eram si asta se vede. Nu ca m-ar respinge cineva, dar nici nu ma accepta acel cineva pe care-l vreau eu. Oameni pe care-i stiu de-o viata isi pun mana-n cap cand le spun lucruri pe care le fac acum. Sa fie vina mea?
 Si ma mai enerveaza inca ceva la mine. Sunt al naibii de delasatoare.Nu lenesa. Nu sunt chiar foarte lenesa, doar ca nu-mi place sa lucrez/invat asa normal ca tot omu'. Pe mine daca nu ma inteapa un cutit in coasta stanga si nu ma apasa termenele limita nici gand sa ma apuc. Sunt lenesa? Nu cred! Doar putin indolenta. Putin, spun!

sâmbătă, 11 iunie 2011

Am plans putin...

Azi am ascultat melodia aceasta si m-am gandit ca e cazul sa ma pensez.
 Imi plac le nebunie modelele: 1 si 2. Dar ptr ca nu am sprancenele deschis ela culoare si nici nu ma gandesc sa le vopsesc am luat decizia sa le pensez. Adevarul e ca nici nu au crescut asa mult. Si astept de 5 luni. 5luni in care nu am mai vazut penseta.
 Voaim sa fie putin arcuite. Arcuite spun. Ii arat pzoe doamnei in cauza. Pardon ca numa' doamna nu era la cati nervi mi-a facut. Si incepe.Pune ceara. Pune iar ceara si continua cu ceara. De ce? Pentru ca-i era sila sa umble cu penseta. Daaa!Sillaaaa! Perfect, Oarecum mi-a convenit ca am suferit mai putin. Adica pui mei, nu m-am mai pensat de 5 luni. 5 luni,spun!Adica juma de viata. E normal sa ma doara. Dupa ce ca m-a mutilat, ptr ca asta mi-a facut mai si tipa la mine ca ce ma smiorcai ca ma doare. Poi, frate cum sa nu ma doara cand n-ai mila. Nu spun sa ai mila, da' fi-r-ar al naibii, fii atenta. Nu-mi pui ceara pe pleoapa mobila , tragi ca tampita si apoi spui:"Te-a durut? Lasa ca n-ai nimic E normal". Normal o fi sa fii tu proasta nu sa ma doara pe mine de toti dracii. Si spun asta ptr ca sunt usor masochista. Imi place durerea. Serios. Imi da o stare de bine cand ma doare. Da' tu femeie proasta ai nevoie de un control la oftalmolog. Ti-l platesc eu. C draga de bine n-ai bani de doctori.Doar sa-ti pui unghii false si sa ma zgarii pe mine.
O vaca, ce pot spune! Restul sinonimelor le gasiti in dictionar ( DEX ).
Dar ce fac eu cu sprancenele mele? Mai astept ale 5 luni sa-mi creasca sa se gaseasca alta idioata sa mi le strice. De parca nu ar fi de ajuns. Da nu-i problema, incep sa ma obisnuiesc s afiu inconjurata de oameni ineficieti si inapti. Traim intr-o societate democratica. Eu plang ca si-a batut joc de fata mea si ea zice multumesc ptr tips (ca da, fata draguta, desi i-am zis ca nu-mi place si m-am abitinut sa nu fac o criza tot i-am zis multumesc+ normala atentie care se practica pretutindeni)

vineri, 10 iunie 2011

Trebuie sa fac pipi!

Uite de aia nu-mi place mie facebook-ul. Pentru ca nu pot sa fac pipi fara sa-mi pun pe wall.Sa nu mai vorbim de Twiter. Adica ce sa vorbim? Ca doar am cont:))) Bine ca nu-l folosesc. Nu ca nu vreau, dar nu stiu. Revenind la facebook. Pentru ca ma plictisesc imi petrec o mare parte din timp calare pe fb. Cand spun calare, nu te gandi ca stau chiar pe comp. Doar pierd timpul.Mult prea mult timp. Si vad din ce in ce mai multe prostii. Ca unu altu a luat experimentat la examenul de bac:)) Si iti dai seama cat de special este ca a luat experimentat cand toti de pe lista au luat. Si multe altele asemanatoare. Urmeaza sa vad pe facebook cand se duce unu sa faca pipi. Poate vad mai curand decat ma asteptam. La mine,spun!

joi, 9 iunie 2011

Il iubesc, ma!Il iubesc!

Azi am zis 'te iubesc!' De mult prea multe ori. Mai des decat am zis-o in toata viata mea. Da-l iubesc, ma! Il iubesc mult! E un dragut si jumatate! Si ma face sa rad. Imi cara mereu lucrurile daca sunt prea grele sau ma plang. Imi spune ca sunt frumoasa asa cum sunt! Imi zambeste si-mi spune ca va dormi la mine. Daca se duce sa manance ma intreaba daca-mi este foame. Se spala pe maini dupa ce merge la toaleta.I-a fost dor de mine.Cum sa nu-l iubesc?