duminică, 31 ianuarie 2010
Lady Di...Printesa poporului
Aveam 5 ani...nu stiam prea multe..dar azi?Azi am vazut THE QUEEN .Exceptional film...abia astept sa-l revad(desi l-am vazut acum 30 min:))).
Diana, Prinţesă de Wales (Diana Frances, născută Spencer) (1 iulie 1961–31 august 1997) a fost prima soţie a lui Charles, Prinţ de Wales, moştenitorul tronului Regatului Unit. Fiii lor, William, Prinţ de Wales şi Prinţul Henry (Harry), sunt al doilea şi al treilea în linia de succesiune la tronul britanic şi a celor cincisprezece state supuse Angliei. De la căsătoria din 1981 până la divorţul din 1996 a fost numită Her Royal Highness The Princess of Wales (Alteţa Sa Regală Prinţesa de Wales), iar după divorţ, Diana, Princess of Wales (Diana, Prinţesă de Wales).
Mult aşteptata anchetă a medicului legist a ajuns la concluzia, în aprilie 2008, că Diana a fost ucisă în mod ilegal de şofer şi de fotografii insistenţi, care umblau după imagini insolite cu personaje celebre şi care o urmăreau.
La 1 iulie 1961, la 6.45 seara, Diana Frances Spencer s-a născut la Park House, casa pe care părinţii săi au închiriat-o pe moşia de la Sandringham, Anglia, a reginei Elisabeta a II-a şi a fost a botezată în 30 august 1961 la Biserica Sfânta Maria Magdalena, naşul ei fiind John Floyd. Ea a fost cel de-al patrulea copil al cuplului, având încă patru fraţi: Lady Sarah Spencer (născută în 1955), Lady Jane Spencer (născută în 1957), John Spencer (mort în 12 ianuarie 1960) şi Charles Spencer (născut în 1964).
Diana a fost educată mai întâi la Silfield School, Kings Lynn, Norfolk, apoi la Riddlesworth Hall în Norfolk şi la Şcoala de fete West Heath (mai târziu reorganizată ca New School la West Heath, o şcoală specială pentru băieţi şi fete) în Sevenoaks, Kent, unde ea a fost considerată a fi o studentă slabă, pentru că încercase şi picase examenele de nivel 0 de două ori. Sociabilitatea ei remarcabilă a fost răsplătită cu un premiu la West Heath. În 1977, la 16 ani, ea a plecat de la West Heath şi a urmat pentru scurt timp cursurile Institutului Alpin Videmanette, o şcoală particulară din Rougemont, Elveţia. În acea perioadă l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, care ieşea cu sora ei, Lady Sarah. Diana se remarca la înot şi scufundări şi îşi dorea să fie balerină. Ea a făcut balet o perioadă de timp, însă având 1,80 m înălţime, era prea înaltă pentru a deveni balerină profesionistă.
Diana s-a mutat în Londra înainte de a împlini şaptesprezece ani şi a locuit în apartamentul mamei sale, căci mama ei locuia în mare parte a timpului în Scoţia. Tatăl ei, Contele Spencer, i-a cumpărat, drept cadou la împlinirea vârstei de 18 ani, un apartament în valoare de 50.000 de lire sterline, la Coleherne Court, în cartierul Earls Court din regiunea Royal Borough în Kensington şi Chelsea şi ea a locuit acolo până în 1981, împreună cu trei colege de apartament.
Stabilindu-se în Londra, ea a urmat un curs de gătit pentru avansaţi şi a muncit mai întâi ca instructor de dans pentru cei mici, până când un accident de schi a obligat-o să lipsească trei luni de la locul de muncă şi i-a lăsat o rană permanentă. Apoi ea s-a angajat ca educatoare, s-a ocupat de curăţenie pentru sora ei Sarah şi câţiva dintre prietenii ei şi a muncit ca amfitrioană la petreceri.
Prinţul Charles o cunoştea pe Diana de câţiva ani, dar s-a interesat în mod serios de ea ca posibilă mireasă în vara anului 1980, când au fost invitaţi amândoi într-un sfârşit de săptămână la ţară, unde ea l-a privit cum juca polo. Relaţia s-a dezvoltat când el a invitat-o să navigheze, într-un sfârşit de săptămână la Cowes, pe iahtul Britannia. După aceea a invitat-o la Castelul Balmoral, reşedinţa scoţiană a familiei Windsor, pentru a-i cunoaşte familia. Diana a fost primită bine la Balmoral de regina Elisabeta a II-a, de Filip, Duce de Edinburgh şi de Regina Mamă. Apoi cuplul a ieşit de mai multe ori în Londra. Prinţul a cerut-o în căsătorie în 6 februarie 1981 şi Diana a acceptat, însă logodna lor a fost ţinută secret câteva săptămâni.
Logodna lor a devenit oficială în 24 februarie 1981, când moştenitorul tronului i-a dat viitoarei prinţese un inel mare cât o nucă, în valoare de 30.000 £, constituit din 14 diamante înconjurând un safir. Diana a acceptat cererea imediat.
Tânăra de 20 de ani a devenit Prinţesă de Wales când s-a căsătorit cu Prinţul Charles în Catedrala St Paul, pentru că avea mai multe locuri decât Westminster Abbey, care fusese folosită anterior pentru nunţile regale, pe 29 iulie 1981, într-o aşa-numită "nuntă de basm" urmărită la televizor de 750 de milioane de oameni. La altar, Diana a inversat, din greşeală, ordinea numelor lui Charles, spunând Philip Charles Arthur George. Ea nu a spus nici că "se va supune", ceea ce a provocat senzaţie la vremea aceea. Nunta a început la 11:20 A.M. 21 (ora de vară britanică), iar Diana purta o rochie în valoare de 9000 £, cu o trenă lungă de 6,25 metri şi cu cele mai frumoase broderii.
În 5 noiembrie 1981, prima sarcină a Dianei a fost anunţată oficial şi ea a discutat deschis în faţa presei problema stării sale. În aripa privată numită Lindo a Spitalului St. Mary, din Paddington, în 21 iunie 1982, Diana a dat naştere primului ei fiu şi moştenitor, William. Au fost câteva discuţii controversate în presă când ea a hotărât să îl ia pe William, care era bebeluş, în prima ei vizită peste ocean în Australia şi Noua Zeelandă. Al doilea fiu, Prinţul Henry de Wales, s-a născut după doi ani, în 15 septembrie 1984. Diana a fost o mamă devotată şi le-a dăruit cu generozitate fiilor săi dragoste, îmbrăţişări şi afecţiune. Ei erau pe primul loc în viaţa ei. Ea a fost cea care alegea şcoala, hainele lor şi planifica excursiile. Ea îşi aranja îndatoririle publice în jurul orarului lor.
La scurt timp însă, relaţia cuplului de vis s-a răcit, o experienţă cu atât mai dureroasă cu cât s-a produs sub ochii omniprezenţi ai tabloidelor. Paparazzi au transformat-o pe Diana într-una dintre cele mai fotografiate femei din lume. În particular, ea a suferit de bulimie şi depresie. În 1992, Diana şi Charles s-au despărţit în mod oficial.
Prinţesa Diana în biroul oval de la Casa Albă, 1985La începutul anilor '90, căsătoria Dianei cu Charles s-a destrămat, eveniment care a fost la început suprimat, apoi a devenit ştire de senzaţie de mass media internaţională. Se pare ca atât Prinţul cât şi Prinţesa de Wales au vorbit presei prin intermediul prietenilor, fiecare din ei învinovăţindu-l pe celălalt de eşecul căsniciei lor. Charles şi-a reluat vechea lui relaţie pre-maritală cu Camilla, Ducesă de Cornwall. Când a fost întrebat ce rol a avut Camilla în eşecul căsniciei sale, Diana a spus, într-un interviu la BBC, în cadrul unui program tv numit Panorama: "Ei bine, erau trei persoane în căsnicia noastră, deci era puţin înghesuială." În timpul interviului la televiziune, la Panorama, din 20 noiembrie 1995, Diana a confirmat că a avut o relaţie cu instructorul ei de călărie, James Hewitt. Charles recunoscuse că a avut o relaţie extraconjugală cu un an mai devreme, într-un interviu la televiziune cu Jonathan Dimbleby.Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au despărţit în 9 decembrie 1992
În decembrie 1995, Regina a fost de acord cu "un divorţ rapid" al cuplului Charles şi Diana.Acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după acuzaţia, susţinută de Diana, că Tiggy Legge-Bourke avortase copilul lui Charles, dându-i motiv lui Tiggy să îl îndemne pe Peter Carter-Ruck să ceară scuze în public.Cu două zile înainte ca ştirea aceasta să apară, secretarul Dianei, Patrick Jephson, şi-a dat demisia, afirmând după aceea că Diana a "triumfat acuzând-o pe Legge-Bourke că a avortat".
Divorţul a fost finalizat în 28 august 1996.
Diana a primit suma de circa 17 milioane £ prin hotărâre judecătorească, împreună cu un ordin legal care îi interzicea să dea mai multe amănunte presei.
Cu câteva zile înainte de hotărârea definitivă de divorţ, Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit a scris scrisori de brevetare a unor reguli generale pentru a stabili titlurile celor care s-au căsătorit cu un membru al Familiei Regale, după divorţ. Potrivit acestor reguli, deoarece nu mai era căsătorită cu Prinţul Charles de Wales şi asfel a încetat să mai fie un membru al Familiei Regale prin căsătorie, Diana şi-a pierdut titlul de Alteţa Sa Regală şi a fost numită numai Diana, Prinţesă de Wales. La Palatul Buckingham s-a ţinut o conferinţă de presă în ziua în care a fost luată hotărârea definitivă de divorţ, anunţând schimbarea de titlu a Dianei.
De la Palatul Buckingham s-a anunţat că Diana era totuşi în mod oficial membră a Familiei Regale, fiind mama celui de al doilea şi celui de al treilea pretendent, în ordinea succesiunii, la tron.
După divoţ, Diana a păstrat apartmentul din Palatul Kensington, complet redecorat şi aceea a fost casa ei până când a murit.
Ea a ieşit cu un cardiolog foarte respectat din Pakistan, pe nume Hasnat Khan, care a fost numit "dragostea vieţii ei", timp de aproape doi ani, înainte de încheierea relaţiei, de către Khan, datorită unor deosebiri culturale. Curând după aceea, a început o relaţie cu Dodi Al-Fayed. Aceste amănunte au fost confirmate de martorii anchetei din Noiembrie/Decembrie 2007.
După divorţ, Diana a muncit în special pentru Crucea Roşie şi a dus o campanie asiduă pentru a curăţa lumea de mine terestre. Munca ei a avut un caracter umanitar mai degrabă decât politic. Ea şi-a urmat interesele în filantropie, muzică, modă şi călătorii— deşi avea totuşi nevoie de acordul regal pentru a-şi lua copiii cu ea în vacanţă sau pentru a reprezenta Marea Britanie în afara graniţelor. Fără a avea o casă de vacanţă sau unde să îşi petreacă sfârşitul de săptămână, Diana şi-a petrecut majoritatea timpului în Londra, adeseori fără fiii săi, care erau fie cu Prinţul Charles, fie la internat.
Începând cu mijlocul şi pânâ la sfârşitul anilor ‘80, Prinţesa de Wales a devenit foarte cunoscută pentru susţinerea pe care o acorda mai multor proiecte caritabile. Acest lucru reieşea în mod natural din rolul ei de Prinţesă de Wales — toţi se aşteptau ca ea să viziteze spitale şi să aline suferinţa celor bolnavi şi prin aceasta, îşi asuma patronajul mai multor of organizaţii caritabile — şi se interesa de anumite boli şi de chestiuni în legătură cu sănătatea. Diana era o susţinătoare a Campaniei Internaţionale pentru Interzicerea Minelor Terestre, campanie care a câştigat premiul Nobel pentru Pace în 1997.
În aprilie 1987, Prinţesa de Wales a fost una dintre primele celebrităţi marcante care a fost fotografiată atingând o persoană infectată cu HIV în sediul organizaţiei 'lanţul speranţei'. Contribuţia ei la schimbarea opiniei publice în privinţa bolnavilor de SIDA a fost rezumată în decembrie 2001 de Bill Clinton la 'Conferinţa despre SIDA, în amintirea Dianei, Prinţesă de Wales':
„ "În 1987, când atât de mulţi încă mai credeau că SIDA se poate transmite prin atingere, Prinţesa Diana a şezut pe patul unui bolnav de SIDA şi l-a ţinut de mână. Ea a arătat lumii întregi că bolnavii de SIDA nu merită izolare, ci compasiune şi bunătate. Lucrul acesta a ajutat la schimbarea opiniei întregii lumi şi le-a adus speranţe bolnavilor de SIDA." (Bill Clinton)
La 30 august, Diana şi Dodi au zburat din Sardinia spre Paris. Diana intenţiona să se întoarcă la Palatul Kensington în dimineaţa următoare, după ce va petrece o noapte la vila lui Dodi din Paris. În acea seară, Diana şi Dodi au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris, aflat în proprietatea tatălui lui Dodi începând cu anul 1979. Fotografii de senzaţie au apărut şi ei. Spre finalul cinei, Dodi i-a spus şoferului să ducă maşina înapoi la vila sa, într-o încercare de a-i atrage pe fotografi. Henri Paul, gardă personală la hotelul Ritz urma să fie noul şofer. Acesta a fost de acord cu această însărcinare, deşi băuse şi luase şi anti-depresive, care nu trebuie amestecate cu alcool.
Intrarea în tunelul Pont d'Alma, locul accidentului fatalÎn 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de maşină în tunelul stradal numit Pont de l'Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed şi cu şeful securităţii de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce maşina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi. Maşina lor Mercedes-Benz W140
Mercedes-Benz S280 neagră din 1994 s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Tunelul cu două benzi era construit fără bariere metalice în faţa stâlpilor. Niciunul dintre cei patru ocupanţi nu avea centura de siguranţă.
În timp ce se deplasau prin oraş, erau urmăriţi îndeaproape de paparazzi pe motociclete. La Place de la Concorde, Henri Paul a apăsat pedala de acceleraţie pentru a scăpa de presă. Când au ajuns la un tunel ce trecea pe sub Pont de l'Alma, şoferul conducea la o viteza estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricţionată la 50 km/h. Paul a pierdut controlul maşinii în momentul în care au intrat în tunel, iar Mercedesul a ricoşat într-un zid şi s-a zdrobit literalmente de pilonii care susţineau partea superioară a tunelului.
joi, 28 ianuarie 2010
Timpul se scurge...
"Simt ca te pierd.Stii cum e cand tii nisip in mana si simti ca se scurge?Asta se intampla si acum....incearca sa te aduni,revino-ti si mobilizeaza-te!"
miercuri, 27 ianuarie 2010
Frederic Beigbeder
Frederic Beigdeber este unul dintre cei mai misogini autori ai literaturii contemporane...nu neg...intr-o oarecare masura imi place..e nostim..sau nu...Cred ca e de plans sa-ti dai seama ca razi de prostie.
Mai multe despre el aici .
De ce scriu despre el?Mi-a atras atentia un articol aparut in Cotidianul.Il gasiti aici
Am extras cateva pasaje:
Jurnalist:Personajul tau aflat in cautarea frumusetii ajunge sa se indragosteasca de propria fiica. E un mesaj moralizator sau doar o gaselnita telenovelistica?
Frederic:El ajunge sa descopere dragostea. Crede ca e vorba de dragoste sexuala sau chiar de dragoste romantica, de tip cavaleresc, cind, in realitate, este vorba de dragostea paterna. Eu stiu cel mai bine ca dragostea tine doar trei ani, cu exceptia celei de tata, care creste in fiecare zi. Singura femeie pe care nu am sa o parasesc niciodata e propria fiica, in fata careia sint total neajutorat. Si am pornit aici de la o poveste adevarata. Casanova, la Venetia, a avut in tinerete o relatie cu o fata foarte frumoasa. Pleaca in exil si, cind se intoarce peste 16 ani, are o noua relatie cu o fata minunata. Ea ii spune: "Vreau sa sa te prezint mamei mele" si mama era iubita lui din tinerete, iar fata cu care se culcase era chiar fiica lui. Asa ca telenovele din astea se pot petrece cu adevarat.
Jurnalist:Dragostea ࠬa Beigbeder dureaza tot trei ani sau s-a schimbat ceva intre timp?
Frederic:S-ar putea ca trei ani sa fie deja prea mult. Tot Casanova zicea: "Noutatea este tiranul sufletului meu". Asa patesc si eu. O data ce cunosc o femeie care imi place, apare alta de care ma indragostesc si tot asa. Traim intr-o societate de consum. Oamenii sint disperati sa achizitioneze produse noi. Am ajuns ca si relatiile interumane sa fie de fapt unele de consum. Consumam oamenii in loc sa ii iubim. Ca pe produse. De asta in cartea mea vorbesc si de dictatura tineretii. In moda au inceput sa fie cautate fete de 13-14 ani, devine o industrie din ce in ce mai pedofila, iar femeile de peste 20 de ani nu mai au nici o sansa. E un mare noroc sa fii barbat. Eu, daca vreau, pot sa-mi permit sa fiu urit si, la nevoie, chiar sa si imbatrinesc, femeile tot ma vor placea, pe cind, ca femeie, societatea consumatorista te arunca dupa ce te-a devorat, ca pe un produs expirat.
Jurnalist:Sa inteleg ca, in ciuda misoginismului tau deja celebru, iti este de fapt mila de femei?
Frederic:Da, voi chiar nu intelegeti ca eu, in adincul meu, va iubesc foarte tare si sint un romantic incurabil. Dar ma simt pierdut. Pentru mine sinteti niste fapturi extraterestre. Niciodata nu stiu cum sa ma port cu voi ca sa fie bine. Daca sint prea masculin, ma considerati grobian, daca sint sensibil, ma credeti homosexual sau baiatu? mamei, daca sint elegant si va deschid usa, risc sa primesc o poseta in cap, daca nu o fac, sint mitocan. Eu nu mai inteleg nimic. Ar fi mult mai simplu sa devin gay. Macar asa, as sti cum stau. Peste vreo 10-20 de ani cred ca lumea va fi impartita in homosexuali si lesbiene, pentru ca e mult mai usor sa-l intelegi pe cel de un sex cu tine. Si atunci eu voi fi singurul nefericit de pe pamint pentru ca n-as putea in veci iubi un barbat. Sint blestemat sa fiu supusul pielii moi, ca de satin, a femeii, si al sinilor ei atotputernici. Dar sa mor eu daca inteleg ce vreti voi de fapt de la un barbat.
Jurnalist:Asta nu te-a impiedicat, spui tu, sa ai 300 de femei. Cum le-ai numarat?
Frederic:Am facut un calcul matematic. Mi-am inceput viata sexuala la 16 ani, acum am 42, m-am gindit cam cite femei am avut pe zi? Dar, de cind stii tu, numarul a crescut. Si, oricum, nici nu e atit de mult. In tinerete nu aveam mare succes. Cind lucram in televiziune insa, femeile cadeau in fata mea precum mustele. Cel mai puternic afrodiziac e amestecul de bani si faima. Acum, de cind sint scriitor, am mai putin succes. Nu mai apar asa des la televizor si sint privit cu oarecare suspiciune. Si, oricum, nu as iubi o femeie care sa fie atrasa doar de faima si de banii mei. De aia sint mereu trist.
Mai multe despre el aici .
De ce scriu despre el?Mi-a atras atentia un articol aparut in Cotidianul.Il gasiti aici
Am extras cateva pasaje:
Jurnalist:Personajul tau aflat in cautarea frumusetii ajunge sa se indragosteasca de propria fiica. E un mesaj moralizator sau doar o gaselnita telenovelistica?
Frederic:El ajunge sa descopere dragostea. Crede ca e vorba de dragoste sexuala sau chiar de dragoste romantica, de tip cavaleresc, cind, in realitate, este vorba de dragostea paterna. Eu stiu cel mai bine ca dragostea tine doar trei ani, cu exceptia celei de tata, care creste in fiecare zi. Singura femeie pe care nu am sa o parasesc niciodata e propria fiica, in fata careia sint total neajutorat. Si am pornit aici de la o poveste adevarata. Casanova, la Venetia, a avut in tinerete o relatie cu o fata foarte frumoasa. Pleaca in exil si, cind se intoarce peste 16 ani, are o noua relatie cu o fata minunata. Ea ii spune: "Vreau sa sa te prezint mamei mele" si mama era iubita lui din tinerete, iar fata cu care se culcase era chiar fiica lui. Asa ca telenovele din astea se pot petrece cu adevarat.
Jurnalist:Dragostea ࠬa Beigbeder dureaza tot trei ani sau s-a schimbat ceva intre timp?
Frederic:S-ar putea ca trei ani sa fie deja prea mult. Tot Casanova zicea: "Noutatea este tiranul sufletului meu". Asa patesc si eu. O data ce cunosc o femeie care imi place, apare alta de care ma indragostesc si tot asa. Traim intr-o societate de consum. Oamenii sint disperati sa achizitioneze produse noi. Am ajuns ca si relatiile interumane sa fie de fapt unele de consum. Consumam oamenii in loc sa ii iubim. Ca pe produse. De asta in cartea mea vorbesc si de dictatura tineretii. In moda au inceput sa fie cautate fete de 13-14 ani, devine o industrie din ce in ce mai pedofila, iar femeile de peste 20 de ani nu mai au nici o sansa. E un mare noroc sa fii barbat. Eu, daca vreau, pot sa-mi permit sa fiu urit si, la nevoie, chiar sa si imbatrinesc, femeile tot ma vor placea, pe cind, ca femeie, societatea consumatorista te arunca dupa ce te-a devorat, ca pe un produs expirat.
Jurnalist:Sa inteleg ca, in ciuda misoginismului tau deja celebru, iti este de fapt mila de femei?
Frederic:Da, voi chiar nu intelegeti ca eu, in adincul meu, va iubesc foarte tare si sint un romantic incurabil. Dar ma simt pierdut. Pentru mine sinteti niste fapturi extraterestre. Niciodata nu stiu cum sa ma port cu voi ca sa fie bine. Daca sint prea masculin, ma considerati grobian, daca sint sensibil, ma credeti homosexual sau baiatu? mamei, daca sint elegant si va deschid usa, risc sa primesc o poseta in cap, daca nu o fac, sint mitocan. Eu nu mai inteleg nimic. Ar fi mult mai simplu sa devin gay. Macar asa, as sti cum stau. Peste vreo 10-20 de ani cred ca lumea va fi impartita in homosexuali si lesbiene, pentru ca e mult mai usor sa-l intelegi pe cel de un sex cu tine. Si atunci eu voi fi singurul nefericit de pe pamint pentru ca n-as putea in veci iubi un barbat. Sint blestemat sa fiu supusul pielii moi, ca de satin, a femeii, si al sinilor ei atotputernici. Dar sa mor eu daca inteleg ce vreti voi de fapt de la un barbat.
Jurnalist:Asta nu te-a impiedicat, spui tu, sa ai 300 de femei. Cum le-ai numarat?
Frederic:Am facut un calcul matematic. Mi-am inceput viata sexuala la 16 ani, acum am 42, m-am gindit cam cite femei am avut pe zi? Dar, de cind stii tu, numarul a crescut. Si, oricum, nici nu e atit de mult. In tinerete nu aveam mare succes. Cind lucram in televiziune insa, femeile cadeau in fata mea precum mustele. Cel mai puternic afrodiziac e amestecul de bani si faima. Acum, de cind sint scriitor, am mai putin succes. Nu mai apar asa des la televizor si sint privit cu oarecare suspiciune. Si, oricum, nu as iubi o femeie care sa fie atrasa doar de faima si de banii mei. De aia sint mereu trist.
marți, 26 ianuarie 2010
Scoala te relaxeaza;)))
IDEI...
1.Conform unui studiu realizat in ora de engleza am realizat cu regret ca ma doare gatu:|
2.Am pus' mana pe telefon si am sunat la 112:"Ajutorrrrrrrrrrr...vino repede la mine ca morrrrrrrrr"
3.Ambulanta a sosit de urgenta....
4.Am avut parte de cel mai nemaipomenit tratament din viata mea:o pastila de placere,o injectie cu invidie si perfuzii de entuziasm.
5.Rezultatul?Tipete de placere....[hai Roxana nu mai minti...ca nu tipai...urlai ca in codru:::))by Khriss ]
6.Simplu..orgasm:)):)))
7.A fost o gluma:D:D [ desi chiar asa parea:)))by Khiss]
P.S.Toata ceea ce am palavragit mai sus este o fantezie a imaginatiei mele.
Copyright Khriss
Sesiune=Otrava
Inainte
Dupa
Cum s-a ajuns aici?
Sesiunea:)))
Cum reuseste?
Cola+retele de calculatoare+cafea-ochelari +dulciuri=Stefan
*asta e reteta corecta pentru o moarte sigura..poate putin alcool si ceva tigari ar ajuta*
daca nu esti sigur unde te incadrezi in sesiune-INAINTE- sau -DUPA-afla aici .
P.S.:Sunt si eu o tocilara:)))..doar ca fara cafea,cola si dulciuri!!!![Poate sunt incuiata la minte:-?]
BONUS
sâmbătă, 23 ianuarie 2010
joi, 21 ianuarie 2010
marți, 19 ianuarie 2010
Dedicatie(click pe titlu)
Sa razi nu e o arta.Sa razi e simplu.Atat de simplu ca nu ai nevoie sa fii invatat.Razi pur si simplu.Razi pentru ca asa e normal.Razi pentru ca nu vrei sa plangi.
Fii fericit! Formula fericirii nu consta in avansate ecuatii si in simple atingeri,in priviri duioase,in zambete ucigatoare si in prietenii de neuitat.
Te-ai intrebat vreodata ce ai face fara prieteni? Fericirea inseamna sa-I ai langa tine atunci cand esti beata…beata pur si simplu sau beata de fericire.
Imbata-te cu parfumul demnitatii si al onestitatii,apoi rasufla usurat tristetea,strange in maini speranta si miroase loialitatea.Apoi uita-te in spate si vezi iubirea,aduna putina libertate amesteca-le pe toate cu adevar.Gaseste cativa oameni si imparte cu ei toate aceste.Daca vei primi un zambet in locul acestora vei sti ca esti cu adevarat fericit.
Fericit ca esti cu ei!!!Fericit ca ai nu ai trecut degeaba prin viata!Te-ai imbatat de feiricre alaturi de ei:X:X
Fii fericit! Formula fericirii nu consta in avansate ecuatii si in simple atingeri,in priviri duioase,in zambete ucigatoare si in prietenii de neuitat.
Te-ai intrebat vreodata ce ai face fara prieteni? Fericirea inseamna sa-I ai langa tine atunci cand esti beata…beata pur si simplu sau beata de fericire.
Imbata-te cu parfumul demnitatii si al onestitatii,apoi rasufla usurat tristetea,strange in maini speranta si miroase loialitatea.Apoi uita-te in spate si vezi iubirea,aduna putina libertate amesteca-le pe toate cu adevar.Gaseste cativa oameni si imparte cu ei toate aceste.Daca vei primi un zambet in locul acestora vei sti ca esti cu adevarat fericit.
Fericit ca esti cu ei!!!Fericit ca ai nu ai trecut degeaba prin viata!Te-ai imbatat de feiricre alaturi de ei:X:X
luni, 18 ianuarie 2010
duminică, 17 ianuarie 2010
sâmbătă, 16 ianuarie 2010
vineri, 8 ianuarie 2010
Make love not war!
Ai simtit vreodata ca te cutremuri cand il vezi?Ca ti se topeste sufletul si te faci una cu aurul ars ?Ca poate nu-l iubesti,nu-l mai iubesti sau nu l-ai iubit...de fapt da...nu l-ai iubit niciodata ,dar ai simtit mereu ca te impiedici in cuvinte uitate cand il privesti adanc in ochii lui negri si duri ca piatra.Zambetul sters iti incalzea diminetile friguroase in care uitai sa-ti bei cafeaua!Zambeai
aproape real atunci cand il vedeai ca se apropie.
Te bucurai cand te trezeai langa el...cand te tinea in brate si nu-ti dadea drumul.Cand fura jumatate de soare pentru tine,il ascundea in inima lui de gheata si iti aducea doar un bulgare de zapada .... radeai.... radeai cu tot sufletul!!!
aproape real atunci cand il vedeai ca se apropie.
Te bucurai cand te trezeai langa el...cand te tinea in brate si nu-ti dadea drumul.Cand fura jumatate de soare pentru tine,il ascundea in inima lui de gheata si iti aducea doar un bulgare de zapada .... radeai.... radeai cu tot sufletul!!!
P.S:..Povestea se potriveste cu imaginea..chiar se potrivesc:X:X:X:X
joi, 7 ianuarie 2010
Draga prietene,
Voiam sa-ti spun o poveste despre fum..dar m-am razgandit...poate maine...poate altadata...nu scapi..
De ce m-am razgandit?..uite-l cat e de mic si de frumos :X :X.
Cum sa rezisti unui astfel de zambet?Cum?De ce cand poti avea aceasta iti doresti altceva mai bun?De ce cand ai fericirea intr-o mana vrei sa o in ambele?De ce?Ca sa o pierzi?Zambeste:X
Cum sa rezisti unui astfel de zambet?Cum?De ce cand poti avea aceasta iti doresti altceva mai bun?De ce cand ai fericirea intr-o mana vrei sa o in ambele?De ce?Ca sa o pierzi?Zambeste:X
miercuri, 6 ianuarie 2010
10 pentru Roxana
Abonați-vă la:
Postări (Atom)