vineri, 29 aprilie 2011

Punct

..................................................................................................................................................................................................

In memoria nervilor Nanei PUNCT
ea:Roxanaaaa
eu:Da PUNCT
ea:Roxanaaaaaaaa
eu:Stiu PUNCT

Am invatat PUNCT

luni, 25 aprilie 2011

O sa plece cu o bucata din inima ta!

Te-am iubit. Si pe tine. Si pe cel de inaintea ta. V-am iubit pe toti. Si voi? Voi m-ati parasit. M-ati lasat prada bestiilor din lumea larga. Nu sufar. Geloasa? Nici atat. Invidioasa? Pentru ce? Voi ati ales o alta... Alta mai putin buna decat mine. Alta care nu va va oferi niciodata sufletul. Alta care v-a incalzit noptile pe care nu am putut. Aceea alta care v-a parasit pentru un altul mai bun. Cat despre mine...eu , eu sunt bine.

Mananc Toffifee la 2 dimineata, nu-mi pasa daca m-am ingrasat sau, daca am uitat intr-o zi sa ma epilez voi purta dresuri si nu am sa-mi fac griji ca am uitat sa ma dau cu crema imediat ce am iesit de la dus. Nu sufar. Serios. Sunt bine. Si urmatorul baiat va fi fericit ca sunt asa cum imi place mie sa fiu. Doar ca el nu se va bucura de aceleasi privilegii de care voi, ceilalti v-ati bucurat.

duminică, 24 aprilie 2011

Daily quote

Sarbatori fericite!!!!

Va doresc tuturor Sarbatori fericite si sa va stea cozonacul in gat. Daca eu trebuie sa mananc briosa( care btw, e minunata  si foarte buna la gust, excelenta, dar daca nu-i facuta de mama sau bunica:-??) macar sa va stea si voua cozonacul in gat. Da ! ! Uite, asa sunt rea ! Si voi ma agasati si imi trimiteti poze cu cozonaci. Ahh ?! Parca vad un cozonac aburid. Ma simt ca-n desert si am vedenii:)), dar la 27 grade ar trebui sa ma simt asa.

 Va salut, va pup si nu av iubesc,

 Cu drag si pofte, Roxana

sâmbătă, 23 aprilie 2011

H&M pentru UNICEF.


Legenda:
H&M
UNICEF

Pentru cei care nu stiti, iubesc H&M. E unul dinter cei mai buni prieteni ai mei. Si ma doare sufletul ca nu pot sa-l vizitez saptamana asta. Da recuperez eu. Si ne vom spune atat de multe secrete.
Unicef, nu este o dragoste a mea. Nici macar o pasiune. Desi mi-ar fi placut sa fie. Nu am treaba cu Unicef-ul, insa intotdeauna mi-a placut munca de caritate si voluntariatul.  H&M ajuta UNICEF. H&M vinde pentru UNICEF. 30% din vanzarea gentii din imagine ajung in contul UNICEF. Geanta costa 3 euro, 2.70 lire sau 12,5 lei. BUY IT and GIVE SOME LOVE! Mesajul este haios, culoarea usor de asortat, daca me intrebati pe mine mereg purtata la orice. pur si simplu o ador. Clar este in top 10 genti! Mai multe poze in curand.

Daily quote

duminică, 10 aprilie 2011

'Nici macar pe Roxana n-as bate-o, care ma enerveaza!'

Explicatii: Roxana sunt eu. Da, chiar eu, am obiceiu prost sa enervez pe toata lumea. Asa imi place mie. Asa am invatat sa ma comport si a inceput sa-mi placa. Niciodata nu am crezut ca as putea enerva pe cineva atat de mult incat sa-si doreasca sa ma bata. Nici macar din dragoste, dar chiar asa? Vrei sa ma bati? Hai sa ne batem! Te provoc!!!  Te-am enervat din nou? Perfect!!Ok, am glumit.Ma duc sa dorm!!

sâmbătă, 9 aprilie 2011

What about principles?

        A plezni sau a nu plezni.Asta este intrebarea de azi.Nu, nu spun sa pleznesti de nervi(expresie tipica mie). Ma refer la a-ti plezni iubita in public. Nu, nu sa o bati, o pleznesti din dragoste. In mod normal nu m-ar deranja, insa azi m-am trezit cu fata la cearceaf si bosumflata ca un X isi pleznea iubita in timp ce dansau. Nu e o greseala, atata timp cat se intampla in intimitatea dormitorului lor sau oriunde altundeva unde nu au spectatori, dar intr.un loc public sa incepi sa-ti dezbraci mimoza ,intr-adevar nu prea mult, dar destul. M a enerveaza gesturile de mitocan si om prost crescut si nu.mi place sa iau parte la. Dar daca sunt nevoita macar sa-mi vars amarul.
       Chiar zilele trecute ma intrebase verisoara mea daca eu scriu mereu cand sunt suparata. Evident am zis da, insa am argumentat ca mai scriu si cand sunt foarte fericita. Azi am ajuns la concluzia ca in ultima vreme nu vad decat partea goala a paharului si nu ma pot abtine sa nu tip ce nu-mi convine. Da' pur si simplu nu mi se pare normal. Mai lipsea s-o f..a acolo (lucru care in momentu de fata nu mi se mai pare deplasat).
      What about principles?

duminică, 3 aprilie 2011

Facebook si alti demoni

Am revenit in forta!Azi scriu despre un lcuru care ma enerveaza la culme. A fi sau  a nu fi sigle pe facebook? E mai bine sa fii in a relationship sau married sau engaged decat single. Adevaru e ca nu sunt genu care sa-si puna pe FB ca e in a relationship, ptr ca :
*nu intereseaza pe nimeni
*curand ne vom desparti si va trebui sa schimb cu single
*nu impart bucuriile cu oricine(desi am doar oameni pe care-i cunosc la pr pe fb)
*ar fi un subiect de barfa ptr unu-altu care se plictiseste la un moment dat
*nu-mi va sterge nimeni lacrimile cand ma voi desparti (asta daca va fi nevoie)
*pur si simplu nu e  genu meu
 Da, alt adevar e ca ma dispera sa vad ca oamenii se despart.Adica ma deprima. Saptamana trecuta o prietena isi pusese pe fb ca e in a relationship. M-am bucurat ptr ea. E genu care sa nu sta prea mult cu un baiat, asa ca m-am gandit eu ,(cap sec,ce-i drept), ca de data asta  e serios;ca e pe bune cu cineva si se inteleg, iubesc bla bla. Azi vad pe fb ca e single. Probabil trebuia sa-i dau un 'like', da mie nu-mi place ca  e singura; Nu  este asta cea mai mare problema a mea, da sincer, chiar ma enerveaza ca lumea isi pune pe fb ca e single sau ca e in a relationship. Mi-am pus si eu odata.It was a fake relationship.A fake boyfriend. Doar ptr fun, da' nu a fost fun. In loc de 'buna, ce faci' eram intrebata:'Cu cine esti intr-o relatie?' .Si prefer s aprimesc atentie ptr ecs unt eu nu ptr persoana cu care sunt. De laudat nu simt nevoia sa ma laud cand sunt intr-o relatie.I mean a real one. Prefer sa pastrez ptr mine certurile. Nu intereseaza pe nimeni viata mea.Da se mai face unu-altu ca e interesat.
Pe de alta parte, eu vad relatiile ca o reclama.Intotdeauna le-am vazut asa.Iar fb-ul este reclama gratuita. Daca esti single pe fb, primesti mai multa atentie din partea sexului opus. But I don't care!!!

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Mama, nu mint!

Zilele acestea ma gandeam cat de dor imi este sa scriu, dar nu am motiv, pardon, nu am despre cine sau ce sa scriu. De cand m-am mutat din Romania (nu definitiv) am din ce in ce mai putine lucruri despre care sa scriu, Despre viata mea amoroasa nu am prea multe lucruri de zis, pardon, lucruri care pot fi facute publice. Despre viata de student nici atat (am o reputatie de pastrat ), despre viata mea in general nu sunt prea multe de zis. Da' azi, 1 aprilie am gasit un motiv destul de bun ca dupa mai bine de o luna sa revin in fata laptopului, sa butonez alandala niste povesti si sa-mi vars amarul!.
Mi-a fost furat portofelul. Partea amuzanta este ca am si simtit cand mi-a fost bagata mana in geanta, am tras geanta si m-am uitat sa vad daca-mi lipseste aparatul foto (care de altfel nu lipsea). Partea trista este ca am ramas fara jumatate de viata, fara jumatate din amintiri...am pierdut carduri,acte, cartele,lentilele si o bratara care conta destul pentru mine.(destul cat sa oftez ca o|un cretin(a) mi-a furat portofelul si s-a ales cu fix nimc, adica pardon cu contravaloarea a 50 lei si un card pe care nu l-a folosit). Partea buna e ca in ciuda acestui neplacut eveniment,care m-a facut sa-mi amintesc cu 'drag' de acasa, de Romania,mama nu e  nervoasa. Pardon, nu este azi,1 aprilie nervoasa, ptr ca ea crede ca e o pacaleala. Maaaammmaaaa nu mint!!!!!!!!!! Adi(stiu si trebuie sa-mi citesti blogul ) spune-i mamei ca nu mint...Serios ca trebuie sa ma crezi. Ce vina am eu ca de 1 aprilie s-a gasit careva sa-mi fure portofelul. Ce vina am eu ?